Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

E-mailcampagnes


Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen naar je klantenbestand is nog steeds een veel gebruikte online marketing activiteit. Het is een mooi middel om, met bepaalde regelmaat, veel verkeer op je website te krijgen. Zorg er dus ook voor dat de ontvangers van je nieuwsbrief eenvoudig door kunnen klikken naar je (geoptimaliseerde) website.

Een aantal grote verschillen ten opzichte van vroeger zijn, dat het nu belangrijker is dan ooit om je klantenbestand goed te segmenteren (op doelgroepen), dat de e-mails die je verstuurd gepersonaliseerd zijn ('Beste Jan' i.p.v. 'Beste klant') en dat je nieuwsbrief kort en krachtig moet zijn. Door rekening te houden met dit soort trends kun je een zeer effectieve e-mailmarketingcampagne inrichten en versturen.

Versturen met Mailchimp

Wij maken gebruik van het e-mailprogramma Mailchimp bij het versturen van nieuwsbrieven. Dit programma zorgt ervoor dat je een goed overzicht hebt van al je campagnes en is ontzettend gebruiksvriendelijk. We kunnen eventueel ook een Mailchimp-training verzorgen zodat je de volgende keer zelf aan de slag kan gaan met het programma.

Mogen wij ook jouw e-mailcampagnes versturen?

Wij kunnen je nieuwsbrieven ontwerpen en bouwen, de teksten schrijven en de campagne daadwerkelijk versturen. Daarnaast vertellen wij je ook graag meer over alle trends waar je rekening mee moet houden bij het versturen van nieuwsbrieven. We horen graag van je! Bel ons, stuur een bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Next Lead is een full service online marketing bedrijf dat gevestigd is in het Utrechtse plaatsje Groenekan. Het brede aanbod van online, cross-mediale diensten maakt dat Next Lead door opdrachtgevers in het hele land gevonden wordt. Van Friesland tot Zeeland, van Noord-Holland tot Drenthe en van eenmanszaak tot multinational. Het is daarom geen toeval dat jij nu dit stukje tekst leest op onze website! :-)