Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Mobiele applicaties


Apps zijn helemaal van deze tijd. Er worden apps ontwikkeld speciaal voor de smartphone, de tablet en voor de platformen iOS, Android en/of Windows. Bij de ontwikkeling van een mobiele applicatie is het altijd zeer belangrijk om te bepalen wie je doelgroep is, van welk apparaat en welk platform zij (het meest) gebruik maakt en wat het doel is van je app. Zo heeft een game-app anderen vereisten en functies als een bedrijfsapp en/of evenementenapp. De gebruiksvriendelijkheid en snelheid van een app hebben daarnaast ook een grote invloed op het succes van de app.

Wij ontwikkelen apps voor alle apparaten (mobile en tablet) en alle platformen (ios, android & windows).

Mag Next Lead jouw mobiele applicatie ontwikkelen?

Graag vertellen wij je meer over alle mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunnen we je bijvoorbeeld eenvoudig uitleggen wat het verschil is tussen een native -en een hybride app. Wij horen graag van je! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Next Lead is een full service online marketing bedrijf dat gevestigd is in het Utrechtse plaatsje Groenekan. Het brede aanbod van online, cross-mediale diensten maakt dat Next Lead door opdrachtgevers in het hele land gevonden wordt. Van Friesland tot Zeeland, van Noord-Holland tot Drenthe en van eenmanszaak tot multinational. Het is daarom geen toeval dat jij nu dit stukje tekst leest op onze website! :-)