Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Strategie & Advies


Vraag 1 bij het ontwerpen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaande website is: Wat is je doel? M.a.w. wat wil je bereiken met je website? Vervolgens kun je aan de slag met het bepalen van je strategie om dit doel te bereiken.

Doelen als: Zo veel mogelijk producten verkopen, zo veel mogelijk traffic genereren, zo veel mogelijk informatie tonen, zo veel mogelijk adverteerders op mijn website, zijn niet concreet genoeg. Zo zou het volgende al beter zijn: In jaar 1 vijfhonderd producten verkopen, tienduizend unieke bezoekers en twintig betalende adverteerders.

Zie de infographic hieronder. Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden bij het bepalen van je strategie, om zo uiteindelijk je doel te bereiken (EN te overtreffen).
 

klik op de infographic om deze groter weer te geven

Wil jij ook dat Next Lead jou helpt om je doelen te bereiken?

Wij helpen je graag bij het beantwoorden van de bovenstaande vragen, het bepalen van jouw doel(en) en het invullen van je online marketing strategie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgeprek, vraag een offerte aan of vraag naar onze mogelijkheden voor een online marketing training en presentatie.

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Next Lead is een full service online marketing bedrijf dat gevestigd is in het Utrechtse plaatsje Groenekan. Het brede aanbod van online, cross-mediale diensten maakt dat Next Lead door opdrachtgevers in het hele land gevonden wordt. Van Friesland tot Zeeland, van Noord-Holland tot Drenthe en van eenmanszaak tot multinational. Het is daarom geen toeval dat jij nu dit stukje tekst leest op onze website! :-)