Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Webshops


Wij ontwikkelen professionele, gebruiksvriendelijke en moderne webshops waarin de producten van onze klanten perfect gepresenteerd worden. Wij analyseren o.a. het doel van de webshop, de doelgroep, de snelheid, het aantal producten & categorieën in de webshop en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Door stil te staan bij al deze elementen ontwikkelen we van begin af aan een geoptimaliseerde webshop!

Wij ontwikkelen webshops in Magento, Wordpress/WooCommerce en/of Drupal. Bij elke nieuwe webshop bekijken we welk CMS perfect aansluit op de wensen & vereisten en het budget van onze klant. Zo vraagt een webshop met 100 producten om een andere aanpak dan een webshop met >10.000 producten.

Bovendien kunnen we andere systemen koppelen aan de webshop, denk aan een voorraadbeheersysteem, facturatiesysteem of crm-pakket.

Onze webshop-specialisten vertalen al jouw wensen en vereisten in een webshop op maat!
 

Een aantal voorbeelden van webshops die wij onlangs ontwikkeld hebben:


TUBES


 

InoxprofCreative Beverage Company


LaKay Catering & EventsMogen wij jouw nieuwe webshop ontwikkelen?

We horen graag van je! Neem contact met ons op via 030-4200445, vraag een offerte aan of stuur een e-mail naar info@nextlead.nl

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Next Lead is een full service online marketing bedrijf dat gevestigd is in het Utrechtse plaatsje Groenekan. Het brede aanbod van online, cross-mediale diensten maakt dat Next Lead door opdrachtgevers in het hele land gevonden wordt. Van Friesland tot Zeeland, van Noord-Holland tot Drenthe en van eenmanszaak tot multinational. Het is daarom geen toeval dat jij nu dit stukje tekst leest op onze website! :-)