Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Websites


Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites. Wij ontwikkelen responsive websites en websites-op-maat. Bekijk hier een aantal van onze voorbeelden. Al onze websites worden gekoppeld aan een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS).

Ben je op zoek naar een nieuwe responsive website?

Een responsive website past zich aan naar (de schermresolutie van) het apparaat/device waarop deze getoond wordt. Zo wordt de website perfect weergegeven op de desktop, smartphone en tablet. Je hoeft slechts één website te bouwen, die veranderd qua lay-out op elk apparaat. In 2016 maken steeds meer mensen gebruik van de smartphone en tablet om websites te bezoeken, daarom is het fijn dat een responsive website zeer toegankelijk is voor alle mobiele platformen (iOS, Android en Windows).

Een voorbeeld van een responsive website

Wij ontwikkelden o.a. voor TUBES een nieuwe responsive website. Zie hieronder hoe dit eruit ziet op de verschillende apparaten en bekijk de website zelf via www.tubes.nl
 
 

Een website op maat laten maken

Ook ontwikkelen wij regelmatig unieke websites op maat voor onze klanten. Deze websites zijn uiteraard ook responsive, maar worden niet opgebouwd a.d.h.v. een template maar vanaf de schetstafel door onze ontwerpers. Zo heb je een unieke website die niemand anders heeft en heb je helemaal zelf (in overleg met de ontwerper) kunnen bepalen wat, waar en hoe groot getoond moet worden.

Een voorbeeld van een op maat gemaakte website

Neem eens een kijkje op https://vrbadvies.nl/. Voor de VRB Adviesgroep ontwikkelden wij een op maat gemaakte website.


Mag Next Lead aan de slag met jouw responsive of unieke website?

Wij gaan uiteraard ook graag aan de slag voor jou! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Next Lead is een full service online marketing bedrijf dat gevestigd is in het Utrechtse plaatsje Groenekan. Het brede aanbod van online, cross-mediale diensten maakt dat Next Lead door opdrachtgevers in het hele land gevonden wordt. Van Friesland tot Zeeland, van Noord-Holland tot Drenthe en van eenmanszaak tot multinational. Het is daarom geen toeval dat jij nu dit stukje tekst leest op onze website! :-)