Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Artikelen en tips

 • Websites, webshops, online marketing en de AVG

  15 tips om je (online) voor te bereiden op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De tips zijn bedoeld voor website & webshop beheerders / eigenaren (die zich bezig houden met online marketing). *Ter info: We verwi..

  12 februari 2018 Lees verder
 • Google en de Meta beschrijving (description)

  Google heeft onlangs twee interessante wijzigingen doorgevoerd. Zie onderstaande screenshot: Waar het blauwe blok omheen staat, noemen we de meta beschrijving van een pagina. In boven..

  15 januari 2018 Lees verder
 • Waarom moet je een website op maat laten maken?

  Wil je een website op maat laten maken? Next Lead is gespecialiseerd in het maken van websites met een uniek design. Maak het verschil online en onderscheid je van de concurrent, met een website die speciaal voor jouw bedrijf gemaakt is. Uniek web..

  02 maart 2016 Lees verder
 • 5 redenen waarom je een responsive website moet hebben

  Wat is een responsive website? Een responsive website past zich aan naar (de schermresolutie van) het apparaat/device waa..

  22 juni 2015 Lees verder
 • Waarom gebruik maken van online video?

  De vraag naar online video neemt sterk toe De cijfers liegen er niet om. YouTube heeft gemiddeld 8.000.000 bezoekers per maand waar in 2013 elke minuut 100 uur aan video werd geüpload. Deze aantallen zullen vol..

  22 mei 2014 Lees verder
 • Online leadgeneratie is cruciaal!

  Vindbaarheid van jouw website Online in contact komen met nieuwe potentiële klanten: dat is de beschrijving van online leadgeneratie. Om online in contact te komen met nieuwe potent..

  22 mei 2014 Lees verder
 • Leeft e-mailmarketing nog?

  E-mailmarketing in 2014 “E-mailmarketing is dood”. Een veelgebruikte uitspraak door de opkomst van sociale media als Facebook en Twitter. Echter, e-mailmarketing is anno 2014 nog steeds dé belangr..

  13 mei 2014 Lees verder
 • Responsive en adaptive webdesign

  Hoe wordt uw website weergegeven? Anno 2014 zit iedereen elk vrij moment van de dag gekluisterd aan zijn of haar tablet/smartphone. Het surfen op browsers gebeurt niet meer alleen op de computer maar voornamelijk op de kleinere apparaten. Iedereen is steed..

  13 mei 2014 Lees verder