Blogs

10 redenen om WooCommerce in te zetten voor exponentiële groei van jouw webshop

Leestijd: 2 minuten

De nr 1 Plugin voor jouw Ecommerce business

Ken jij de WordPress plugin WooCommerce al? Dit is één van de, al dan niet dé meest gedownloade WordPress plugin voor jouw webshop. Deze plugin is gratis te downloaden en eenvoudig te installeren. Perfect voor startende e-commerce ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers in het vak. Naast het gebruiksgemak, is de WooCommerce plugin ook nog eens compatible met vele andere plugins en systemen en zorgt dit voor een professioneel ogende webshop. Je merkt het al, NEXT LEAD is een grote fan van WooCommerce webshops en heeft in de afgelopen 10 jaar honderden WooCommerce webshops gebouwd.

WooCommerce
Hieronder 10 redenen om WooCommerce te gebruiken voor jouw webshop.

1. WooCommerce is gratis.

2. WooCommerce is compatible met jouw huidige WordPress website.

3. WooCommerce is multifunctioneel en kan gekoppeld worden aan andere plugins, (CRM) systemen of op maat gemaakte koppelingen.

4. WooCommerce is makkelijk in gebruik.

5. WooCommerce kent geen beperkingen voor jouw webshop. Je kan alles verkopen, van fysieke producten tot digitale producten, via een fulfillment center, eigen magazijn of dropshipping, alles is mogelijk.

6. WooCommerce beschikt over rapportages om jouw WooCommerce webshop te monitoren en te verbeteren.

7. WooCommerce wordt steeds doorontwikkelt met nieuwe versies, updates en wijzigingen om jouw webshop nog meer te laten verkopen.

8. WooCommerce helpt jou de conversies van jouw webshop te verhogen. Ken je bijvoorbeeld al de Abandoned cart plugin? Lees HIER meer over deze omzetverhogende plugin.

9. WooCommerce kan zowel met een standaard thema gebouwd worden als volledig op maat, perfect voor al jouw wensen.

10. WooCommerce wordt aanbevolen door NEXT LEAD. Al jarenlang werkt NEXT LEAD met WooCommerce om webshops te bouwen, te optimaliseren en te onderhouden. Alles is inmiddels al een keer voorbij gekomen en niks is te gek voor onze specialisten. Bekijk onze diensten om te zien wat wij precies voor jou kunnen betekenen.

Ben jij klaar voor exponentiële groei?

Als webshopeigenaar is de groei van jouw onderneming erg belangrijk. WooCommerce is daarbij een belangrijke tool die je op eenvoudige wijze kan helpen om die groei te realiseren. Naast bovengenoemde 10 redenen om WooCommerce te gebruiken, kunnen we nog een hele lijst aan voordelen opsommen om WooCommerce te gebruiken ten opzichte van andere e-commerce platformen of systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!