WordPress plugins
Blogs

Channable als Feed Management Partner

Leestijd: 2 minuten

Channable is expert op het gebied van “Feed Management” en wij zijn partner van Channable. Ben jij benieuwd wat Channable en wij voor jou kunnen betekenen? Lees deze blog voor meer info!

Channable

Met Channable kun je jouw producten verkopen via heel veel verschillende vergelijkingssites, marktplaatsen, advertentieplatformen en andere aangesloten netwerken (lees: ‘marketplaces’).

Wanneer je per marketplace handmatig verkoopt, kan het snel veel tijd kosten en ingewikkeld worden. Voorbeelden van marketplaces waar je je producten kunt verkopen zijn Bol.com, Amazon.nl, Fonq.nl, Blokker.nl en HomeDeco.nl, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Met behulp van Channable kun je verschillende marketplaces tegelijk en eenvoudig beheren. Zo kun je verschillende productcategorieën toepassen en producten op verschillende kanalen tegelijkertijd filteren en aanpassen. Ook kun je met behulp van kwaliteitscontroles elk kanaal optimaliseren -en dit allemaal in één gebruiksvriendelijke feedbeheertool.

Eén platform

Het voordeel van Channable is dat je al je producten op één platform kunt beheren. Dit bespaart enorm veel tijd en geeft jou de volledige controle over verschillende marketplaces. Door middel van een API (een productkoppeling) kun je vanuit Channable productvermeldingen naar al je gekoppelde marketplaces sturen. Ook is informatie altijd up-to-date, denk bijvoorbeeld aan productdetails en de voorraad. Verder worden productgegevens automatisch bijgewerkt en krijg je een melding wanneer er iets fout gaat.

Met de Channable orderkoppeling worden bestellingen van de verschillende kanalen direct doorgestuurd naar jouw shop. 

Bij Channable betaal je een bedrag per marketplaces en per orderkoppeling.

Voordelen van Channable:

  • Hogere omzet
  • Meer bezoekers
  • Online zichtbaarheid
  • Geldbesparing
  • Tijdbesparing
  • Koppeling met Marketplaces en Google Ads

Next Lead

Wij helpen jou met jouw Channable account en zorgen ervoor dat jouw webshop gekoppeld wordt aan Channable. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw producten vanuit je webshop in het Channable account komen. Ook zorgen wij ervoor dat producten naar de gewenste marketplaces gaan. Dit door o.a. producten en categorieën te mappen. Dit betekent dat bijvoorbeeld schoenen in de categorieschoenen’ komen bij de betreffende marketplace.

Vervolgens verzorgen wij de orderkoppeling en optimaliseren wij de productinformatie op de marketplaces. Ook kunnen alle vragen over Channable worden gesteld aan Next Lead, wij helpen je graag verder.

Ben jij benieuwd of Channable interessant voor jou is?

Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.