Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Social media


Iedereen kent Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Instagram. Dit zijn de bekendste online social media kanalen in 2016. Maar hoe kun je deze kanalen nu optimaal inzetten om klanten aan je te binden, je naamsbekendheid te vergroten en zelfs nieuwe klanten te verwelkomen. En met welke frequentie moet je berichten posten, tweeten e.d.? Graag adviseren wij je hierbij!

Facebook campagne starten!?

Wij richten jouw Facebook bedrijfspagina op een professionele manier in. Waarbij we wekelijks berichten posten inclusief custom-made foto's en afbeeldingen. De berichten zijn informatief, interessant en up-to-date waardoor je volgers goed op de hoogte gehouden worden. Uiteraard gaat het bepalen en samenstellen van de berichten in goed overleg met jou.

Het belangrijkste van social media is dat er met enige regelmaat berichten gedeeld worden, helaas kost dit veel tijd. Wij kunnen deze zorg voor jou uit handen nemen!

Mogen wij aan de slag met jouw Facebook bedrijfspagina?

Bel ons op 030-4200445, mail of stuur ons een Facebook bericht. Tot snel!

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!