Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Website in 1 dag


JA IK WIL… een nieuwe website! Je huidige website is al een paar jaar online en je vindt dat het weer eens tijd is voor een nieuwe website. Om je heen hoor je de afgelopen maanden mensen praten over responsive -en adaptive websites, SEO en SEA, maar wat houdt dit nu precies allemaal in?

Snel handelen is essentieel

Vaak gaan er weken en soms maanden voorbij voordat je aan de slag gaat met een nieuwe website. Honderden ideeën passeren de revue, maar je komt tijd te kort om één en ander goed uit te werken. Zo kan het gebeuren dat een nieuwe website al verouderd is (nog) voordat deze live gaat!

Zelf bouwen of uitbesteden?

Wie gaat je nieuwe website bouwen? Kun je zelf aan de slag met een template en een CMS of moet je dit project uitbesteden? Bij een uitbesteding kun je het als vervelend ervaren dat je de touwtjes uit handen moet geven; je geeft input en moet maar afwachten en zien wat er uit komt.

Next Lead biedt je het ideale concept tegen UITSTELLEN en UITBESTEDEN

Wij bieden je een concept waarbij je de touwtjes niet uit handen hoeft te geven en waarbij je al binnen 1 dag een compleet nieuwe website hebt. In slechts 1 dag ga je samen met onze specialisten (een online marketing specialist, websitebouwer en tekstschrijver) aan de slag met het ontwerpen en bouwen van de website.

We bespreken in de ochtend je doel(en), doelgroep(en), wensen, behoeften, strategie, missie en visie. N.a.v. de ochtendsessie gaan we aan de slag met het bouwen van de website en het (her)schrijven van je teksten. Om 17:00u is je nieuwe website helemaal af en kan deze online!

Slechts 1 dag investeren in je nieuwe website

Met ons concept hoef je slechts 1 volle dag te investeren in je nieuwe website.

Prijs: 1.695 euro (exclusief BTW)

Inclusief:
  • Programma van 09:00u tot 17:00u (inclusief online marketing specialist, websitebouwer en tekstschrijver)
  • Uitgebreide uitleg Content Management Systeem (CMS)
  • Koffie, thee en water
  • Lunch
  • Nieuwe website en CMS

Wil je ook een nieuwe website in 1 dag?

We horen graag van je! Neem contact met ons op via 030-4200445, vraag een offerte aan of stuur een e-mail naar info@nextlead.nl

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!