Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Websites


Wij ontwikkelen Wordpress websites (op maat)

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van Wordpress websites. Bekijk op deze pagina een flink aantal voorbeelden van Wordpress websites die wij ontwikkeld hebben. Het Wordpress CMS (Content Management Systeem) is zeer gebruiksvriendelijk en modern.

Wat is een responsive Wordpress website?

Een responsive website past zich aan naar (de schermresolutie van) het apparaat/device waarop deze getoond wordt. Zo wordt de website perfect weergegeven op de desktop, smartphone en tablet. Je hoeft slechts één website te bouwen, die veranderd qua lay-out op elk apparaat. In 2017 maakt (bijna) iedereen gebruik van de smartphone en tablet om websites te bezoeken, daarom is het fijn dat een responsive website zeer toegankelijk is voor alle mobiele platformen (iOS, Android en Windows).

Een aantal voorbeelden van responsive Wordpress websites die wij ontwikkeld hebben

Yourzine
Wij ontwikkelden o.a. voor YOURZINE een nieuwe responsive Wordpress website. Zie hieronder hoe dit eruit ziet op de verschillende apparaten en bekijk de website zelf via https://www.yourzine.com/
 
 


Reisburo Franeker
Voor Reisburo Franeker ontwikkelden wij ook een nieuwe Wordpress website. Bekijk de website via http://www.reisburofraneker.nl/ of klik op onderstaande afbeelding.
En neem ook eens een kijkje op

https://www.elementoffices.nl/. Of klik op onderstaande afbeelding.Graag ontwikkelen wij ook jouw nieuwe Wordpress website

Wij gaan uiteraard ook graag aan de slag voor jou(w) bedrijf!
Neem via onze website CONTACT op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan.

Wij ontzorgen je van A tot Z.Alexander
Eigenaar & Projectmanager

Je kunt ons ook direct bellen: 030 4200445Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!