Verkoop meer producten via

Marketplaces

Meer verkoopkanalen. Meer klanten. Meer omzet.

Op dit moment verkoop je producten via je eigen webshop en door middel van online marketingactiviteiten zoals SEO, SEA en e-mailmarketing. Heb jij weleens nagedacht over het verkopen van je producten via marketplaces? Er zijn in Nederland op dit moment veel marketplaces waar jij ook je producten kunt verkopen. Denk bijvoorbeeld aan Bol.com, Amazon.nl en Marktplaats.nl. Bovendien is het aanbod in marketplaces groeiende. Door ook via marketplaces te verkopen heb je meer verkoopkanalen, meer klanten en meer omzet.

Marketplaces

Kies voor een Feed Management Partner

Je kunt natuurlijk de producten ‘handmatig’ toevoegen op een marketplace, maar wanneer jij honderden of (tien)duizenden producten hebt kost dit erg veel tijd. Het is daarom slim om jouw webshop te koppelen aan een Feed Management Partner (zoals Channable en ChannelEngine). Zo bespaar je tijd en kun je bovendien jouw productinformatie en voorraad (automatisch) up te date houden!

 • nextlead-magento-woocommerce-1

  Jouw webshop

  De bron van alle producten, productinformatie en voorraden is jouw WooCommerce of Magento webshop.

 • next-lead-channable-channelegine-1

  Feed management partner

  Channable of ChannelEngine

 • next-lead-mp

  Marketplaces

  Je koppelt de gewenste marketplace(s) eenmalig en daarna wordt alle productinformatie automatisch ge-update.

Voordelen van een Feed Management Partner

 • save-money
  Bespaar tijd en geld

 • increasing
  Vergroot je bereik en omzet

 • choose
  Beheer je bestellingen vanaf één plek

 • reload
  Je productinformatie is altijd up to date

 • add
  Eenvoudig nieuwe marketplaces toevoegen

 • boxes
  Voorkom dat je producten verkoopt die je niet (meer) op voorraad hebt

Wij zijn partner van Channable en ChannelEngine

Als partner van ChannelEngine en Channable kunnen wij jou perfect adviseren en ondersteunen bij het verkopen via marketplaces. We bekijken samen welke marketplaces voor jou interessant zijn, we koppelen jouw webshop aan ChannelEngine en/of Channable en zorgen er voor dat jouw producten (met de juiste info) zichtbaar worden op de marketplaces.

Channable
Channelengine koppelen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van marketplaces?

Wil je meer informatie ontvangen over het verkopen van producten via marketplaces? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!

  Leon de Vries

  NEXT LEAD is professioneel en voldoet aan de verwachtingen. Mijn keuze voor NEXT LEAD is tot dusver goed bevallen. De voornaamste eigenschap die ik waardeer is dat er altijd wordt meegedacht.

  Leon de Vries
  Beryl Media
  Lion Nussbaum

  Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD. Alexander en zijn team bieden ons een echte full service dienstverlening op het gebied van de webshop, online marketing en technische koppelingen.

  Lion Nussbaum
  Lion Beddenshop