Meer bezoekers door

Online marketing

Meer bezoekers. Meer omzet. Hogere conversie

Het lanceren van een nieuwe website of webshop alleen, is niet voldoende voor online succes.
Ga aan de slag met online marketing voor een maximaal resultaat. Wij verzorgen de SEO en/of SEA campagnes van onze klanten en zoeken constant naar een perfecte mix van online marketing activiteiten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 • check-1
  SEO copywriting
 • check-1
  Content optimalisatie​
 • check-1
  Linkbuilding​
 • check-1
  Technische optimalisatie​

Search Engine Advertising (SEA)

 • check-1
  Google Ads​
 • check-1
  Google Shopping​
 • check-1
  Display Advertising
 • check-1
  Remarketing​

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Elke SEO campagne starten wij met een optimalisatie rapport waarin alle belangrijke SEO componenten naar voren komen. Op basis van dit rapport bepalen we de SEO strategie voor de korte -en lange termijn. Zo bekijken we aan de hand van o.a. een zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse welke pagina’s interessant zijn, wat het laaghangend fruit is en waar de kansen liggen op SEO gebied. Of het nu gaat om een nieuwe of bestaande website of webshop, wij adviseren en ondersteunen je gedurende het gehele traject, zodat jij beter gevonden wordt in Google. In de strategie houden we rekening met een optimale mix van SEO copywriting, content optimalisatie, linkbuilding en technische optimalisaties. Maandelijks wordt je op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, de voortgang en de SEO posities in Google.

Search Engine Advertising (SEA)

Het voordeel van een SEA campagne is dat je op korte termijn kunt scoren in Google; jouw advertenties staan direct bovenaan in Google. Het nadeel is, dat je betaalt ‘per click’ en dat je afhankelijk bent van je online concurrentie voor wat betreft de cost-per-clicks en je posities. Het is daarom verstandig om je SEA campagnes uit te besteden aan een SEA specialist om een perfecte balans te vinden tussen de kosten en baten. Onze SEA specialisten hebben jarenlange ervaring met het inrichten en optimaliseren van succesvolle SEA campagnes. We adviseren en ondersteunen je op het gebied van Google Ads, Google shopping, Display advertising en Remarketing campagnes.

Hoe starten wij met jouw online marketing campagne?

Het SEO optimalisatie rapport is een perfect middel om te starten met een online marketing campagne ofwel met de ontwikkeling van een nieuwe website of webshop. Nadat we het rapport opgeleverd hebben weten wij en jij precies wat de mogelijkheden zijn en waar de kansen liggen. Wil jij ook graag een SEO optimalisatie rapport van NEXT LEAD?

next-lead-om

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden met online marketing?

Wil je meer informatie ontvangen over jouw online marketing? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!

  Tobias Kaandorp

  “Een partner met brede expertise. Als starter met een niet al te groot budget, krijg je toch de juiste aandacht. Echte toppers!”

  Tobias Kaandorp
  Pro-Alarm.nl
  Sylvia Harremanse

  Voor de meeste van onze online activiteiten werken wij samen met NEXT LEAD, en naar volle tevredenheid! Waar Alexander en zijn team mij het meest mee verrast hebben is het de toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt.

  Sylvia Harremanse
  Brocacef