Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Training & Presentaties


Wij verzorgen regelmatig trainingen en presentaties voor onze klanten. Afhankelijk van de aanvraag of het gewenste thema ontwikkelen wij een training/presentatie op maat.

Denk bij trainingen bijvoorbeeld aan 'Hoe schrijf ik een goede webtekst' of 'Hoe richt ik mijn social media in' en bij presentaties aan een 'Basics in online marketing training' of 'Hoe haal ik meer leads uit mijn website'. Een presentatie is een interactieve kennissessie en in onze trainingen gaan deelnemers zelf (ook) aan de slag. De training en/of presentatie kan zowel bij ons als bij jou op kantoor verzorgd worden.

Wil je ook een training en/of presentatie laten verzorgen door Next Lead?

Neem voor een passende prijsopgave contact met ons op. We bespreken het thema, het aantal deelnemers, de duur en de locatie. Vervolgens sturen wij geheel vrijblijvend een offerte naar je op.

Meer diensten:


Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!