Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor Joost Boomverzorging


Joost Boomverzorging

Eigenaar Joost Makkinga is een echte specialist in boomverzorging. Je kunt bij hem terecht voor het kappen van bomen, leibomen, zieke bomen, het knotten van bomen en boomstronken verwijderen.

De nieuwe website


Joost wilde graag een nieuwe website met een nieuw en fris design, waarbij er goed rekening werd gehouden met SEO. Bekijk de nieuwe website op https://www.joostboomverzorging.nl/ of klik op onderstaande afbeelding:


 

Wil je net zo'n website als Joost Boomverzorging?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Joost Boomverzorging over Next Lead:

"Doordat mijn vorige website niet de gewenste resultaten opleverde en voor te weinig nieuwe klanten zorgde, raadde een vriend van mij aan om eens met Alexander van Meel te gaan praten. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam ik bij Next Lead terecht. Tijdens de afspraken vond ik dat Next Lead zeer professioneel en transparant te werk ging. Snel na de eerste afspraak kreeg ik een website-ontwerp in mijn mail waar ik zeer enthousiast over was. Nadat ik ook mijn wensen had uitgesproken ging het team aan de slag met het bouwen van de website en een bijbehorend (SEO)marketing plan. Ik ben nog steeds zeer blij met de keuze voor Next Lead! Ik mag gerust stellen dat mijn bedrijf een gigantische boost heeft gekregen en dat door Next Lead mijn agenda opeens overvol is."

Joost Makkinga | Eigenaar Joost Boomverzorging

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!