Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor The Actuarial Association of Europe


The Actuarial Association of Europe

The Actuarial Association of Europe (AAE) is een Europese organisatie met leden in 35 landen. De AAE vertegenwoordigt in totaal 22.000 actuarissen, waarvoor zij verschillende zaken organiseert en faciliteert. Denk aan evenementen, congressen, magazines, nieuwsbrieven en andere vormen van informatievoorziening.

De nieuwe website


Op de nieuwe website vind je alle informatie over de AAE en kunnen leden inloggen om op de hoogte te blijven van alles wat de AAE organiseert (evenementen etc.). Bekijk de nieuwe website op https://actuary.eu/ of klik op onderstaande afbeelding.


 

Wil je net zo'n website als The Actuarial Association of Europe?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

The AAE over Next Lead:

"Wij hebben Next Lead leren kennen als een professionele organisatie waarbij service verlening hoog in het vaandel staat. De website van de AAE is door Next Lead geproduceerd en zij hebben ons gedurende het gehele traject van ontwerpen en bouwen uitstekend begeleidt. Ook na het operationeel worden van de website blijft de service op hetzelfde hoge niveau."

Ad Kok | Chief Executive Actuarial Association of Europe
 

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!