Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor TVworkshop


TVworkshop

Een onvergetelijke en unieke dag bezorgen aan de deelnemers; dát is wat TVworkshop wilt. TVworkshop is sinds 2004 dé specialist op het gebied van filmgerelateerde workshops. Het begon ooit allemaal met een commercial voor een afdeling van KPN. Sindsdien zijn er steeds meer workshops bijgekomen en hebben we ontelbaar veel lipdubs, commercials, journaals en speelfilms op onze naam staan. Onze workshops verzorgen we we met kwaliteit, professionaliteit en vooral heel veel plezier en passie. Sinds 2015 runt Marleen van Meel TVworkshop, samen met een team van zo’n 25 enthousiaste en professionele filmmakers.

De nieuwe website


Bekijk de nieuwe website via https://tvworkshop.nl of klik op onderstaande afbeelding.


 

Wil je net zo'n website als TVworkshop?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

TVworkshop over Next Lead

"De website van TVworkshop had een verouderde uitstraling. We hebben deze uitdaging neergelegd bij Alexander en zijn team. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen! Er is zeer snel en professioneel gewerkt. We hebben nu een website die we vol trots aan iedereen laten zien. Ook wanneer we nu nog ergens tegenaan lopen wordt er zeer adequaat gehandeld."

Marleen van Meel | Eigenaar TVworkshop

 

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!