In de schijnwerpers:

Filly Fashion

Henk-Jan en Annet

Filly fashion is sinds 1980 gevestigd in het centrum van Zeist. Al deze jaren laten we de dames een casual, goed draagbare damesmode collectie zien. Trendvolgend en goed van pasvorm. Vele bekende fashion merken zijn te verkrijgen bij Filly fashion. Sinds 1997 hebben Henk-Jan en Annet de winkel overgenomen. Dagelijks tref je de eigenaren op de winkelvloer tijdens de openingstijden. Zij staan graag voor je klaar om een unieke set voor jou samen te stellen. Iedere dame weet dat kleding die op je lijf geschreven wordt, heerlijk draagt en veel complimentjes oplevert. En daar worden we blij van. Filly laat je graag stralen.

Filly Fashion webshop
Fashion Webshop

De merken

Bekende merken als Expresso, Sandwich,Tramontana, HV Society en More and More tref je in de collecties van Filly fashion. Filly is uniek en koopt daarom ook uniek haar mode collecties in. Ieder seizoen worden vele collecties doorgeworsteld. Overal vandaan worden de krenten uit de pap gehaald. Zo maakt Filly fashion haar eigen filly collectie. Uniek, draagbaar, betaalbaar, comfortabel en een prettige pasvorm. Uit de gehele omtrek komen dames voor de uitgebreide collectie damesbroeken. Bekende merken als Para Mi, Angels, Rosner en Zerres horen daar standaard bij. Een goede broek is specialisme. En dat vind je terug in deze broekenmerken.

Online Marketing

Op Facebook en Instagram vind je Filly fashion. Iedere dag kun je een berichtje van Filly voorbij zien komen. Er gebeurt immers van alles. Telkens weer komen nieuwe items binnen. Of weten ze je te inspireren met een leuke combinatie. En volg je Filly op Facebook, dan ben je ook meteen op de hoogte van de acties of de start van de sale. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief. Zo zie je, je hoeft niets te missen.

Kleding Woocommerce webshop
Fashion WooCommerce

Samenwerking met Next Lead

Wil je heerlijk op je gemak op de bank bekijken wat Filly fashion allemaal in huis heeft, kan dat ook. Filly fashion hecht veel waarde aan een professionele webshop. Tweeledig, een deel van de verkoop van de kleding vindt online plaats. Maar vele dames rond de regio Utrecht laten zich graag online informeren. En als je dan weet wat er te koop is bezoek je Filly fashion met plezier en gericht in Zeist. Voor vele dames is het fijn even te passen en de kleding in handen te hebben gehad. Het team van Filly adviseert je daar graag bij om jouw aankoop uniek en op je lijf geschreven te hebben. Maart 2020 hebben we geïnvesteerd in een geheel nieuwe webshop met nieuwe functionaliteiten. We kwamen bij Next Lead terecht. En daar hebben we tot op vandaag geen spijt van. Prettig team, goed georganiseerd en Alexander houd je in zo’n proces van alles perfect op de hoogte. Bij alle wensen werden de mogelijkheden gezocht. Een koppeling met het voorraadbeheer is belangrijk voor Filly. Zowel online als offline gaat de verkoop door. Voor Next Lead een prima uitdaging die ze professioneel hebben uitgevoerd. Filly fashion kan Next Lead aanbevelen.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!