In de schijnwerpers:

Lebo Kaas

Sandra Ketellapper

Sandra Ketellapper is verantwoordelijk voor marketing en innovatie bij Lebo Kaas. Lebo Kaas is een familiebedrijf gespecialiseerd in roomkaas en kaasspecialiteiten voor de professionele gebruiker. Lebo Kaas is onderdeel van de Lekkerkerker Groep en wordt aangestuurd door Mariska en Niels Lekkerkerker. De Lekkerkerker Groep omvat een zestal zuivelbedrijven en allen gericht op de productie van zuivel of het reviseren, verhandelen en installeren van zuivelmachines.

Lekkerkerker Next Lead
Next Lead

De Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep is ruim 40 jaar geleden opgericht door Kees Lekkerkerker, een boerenzoon uit Benschop. Hij maakte kaas op de boerderij, en begon een kaaswinkel. In de jaren 90 is hij met de productie van roomkaas gestart, wat uiteindelijk uitmondde in Lebo Kaas. In Nederland zijn we de enige die roomkaas maken van verse Hollandse weidemelk; andere roomkaasproducenten kopen de roomkaas als halffabrikaat in om er verder eindproducten van te maken. We hebben zo’n 200 verschillende producten als we alle verschillende smaken, maten en verpakkingen meetellen. We spenderen veel tijd aan productontwikkeling, om onze klanten continue te verrassen met kwalitatieve en innovatie zuiveloplossingen.

Naast verse kaasproducten hebben wij ons de laatste jaren verder gespecialiseerd in verschillende kaasspecialiteiten. Door jarenlange ervaring in zuivel en onze brede technologische kennis weten wij hoe we ons kunnen onderscheiden op kwaliteit en smaak. Onze laatste innovatie is Lebo Cheezer® Een saus gemaakt met échte kaas en dat proef je! Wij zijn van origine kaasmakers en kennen, proeven, ruiken kaas als geen ander.

Woocommerce utrecht
WordPress website

Online Marketing

Onze klanten zijn heel divers, wij leveren onze producten aan industriële klanten, verschillende horecaketens en groothandels. Wij hebben standaard producten die we leveren aan groothandels of verkopen via onze webshop maar ontwikkelen ook producten in samenspraak met klanten. Door jarenlange ervaring en hoogstaande technologie biedt Lebo Kaas vele mogelijkheden, maak gerust een afspraak om de productontwikkelingsmogelijkheden te bespreken. Onze producten kun je vinden op lebokaas.nl / lebocheezer.nl. Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken op 0348 558020.

Samenwerking met Next Lead

Wij zijn in contact gekomen met Next Lead op de Webwinkel Vakdagen. We zochten een professioneel bureau dat ons kon helpen bij de ontwikkeling van een webshop. Aangezien online verkoop voor ons nieuw is wilden we starten met een goede basis, maar ook de mogelijkheid hebben om later eventueel uit te breiden met diverse koppelingen naar onze systemen. Next Lead heeft ons goed geadviseerd hoe we ons budget zo effectief mogelijk in konden zitten en het team heeft in zeer korte tijd een goede webshop neergezet. We zijn erg tevreden over de samenwerking, vooral de flexibiliteit, het meedenken en het persoonlijke contact past goed bij ons bedrijf.

WooCommerce webshop kaas

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!