In de schijnwerpers:

Mainfield

Bart van Beek

Is een Bourgondiër en fanatiek sporter (voetbal) met een passie voor reizen. Samenwonend met zijn vriendin en zoontje in de omgeving van Breda

Waar word je enthousiast van?
Mensen en organisaties daadwerkelijk verder helpen bij het realiseren van hun ambities. Een nieuwe medewerker of baan vinden, is een proces waarin soms lastige keuzes gemaakt moeten worden. Het geeft veel voldoening wanneer je merkt dat dit proces uiteindelijk succesvol uitpakt.

Waar sta je voor?
Bij werving en selectie heb je steeds weer met verschillende individuen te maken en daarom is iedere procedure uniek. Ik vind het om die reden belangrijk om oog te hebben – en te houden – voor de menselijke maat. Wat wil iemand en waarom is dat voor hem of haar zo belangrijk? Daarnaast geldt voor mij het principe afspraak = afspraak.

Waarmee maak je het verschil?
Sinds 2006 ben ik gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling binnen de bouw en civiele techniek. Zodoende beschik ik over veel marktkennis én een groot netwerk. Samen met mijn pragmatische manier van werken en vasthoudendheid weet ik op die manier vaak tot resultaat te komen.

Hoe zou je je collega Dion omschrijven?
Dion is toegankelijk en iemand die buiten de gebaande paden denkt. Hij weet bovendien goed wat hij wil en is heel vastberaden om datgene ook te realiseren. Dat zie je terug in zijn manier van werken, iedere dag weer.

Arbeidsbemiddeling Utrecht
Mainfield Wordpress website

Dion Paaijmans

Is een ambitieuze en betrokken ondernemer met een passie voor vastgoed. Samenwonend met zijn vriendin en hond in de omgeving van Eindhoven.

Waar word je enthousiast van?
Het optimale resultaat voor alle betrokken partijen realiseren. Na een procedure krijg ik vaak te horen dat ik de belangen van de betrokkenen goed heb behartigd en dat ze mede daardoor hun wensen en ambities hebben kunnen waarmaken. Dat is waar ik het voor doe.

Waar sta je voor?
In mijn werk behartig ik de belangen van de mensen waarmee ik samenwerk alsof het mijn eigen belang is en dus ga ik voor het optimale resultaat voor kandidaat en opdrachtgever. Ik ben betrokken, ga efficiënt en persoonlijk te werk en heb nadrukkelijk oog voor lange termijn relaties. Daarnaast hecht ik veel waarde aan gemaakte afspraken.

Waarmee maak je het verschil?
Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd in de arbeidsbemiddeling binnen de bouw en installatietechniek. Ook in mijn privéleven heb ik door mijn passie voor vastgoed een uitgebreid netwerk wat dagelijks groeiende is. Met name dit netwerk in combinatie met mijn doortastende en betrokken aanpak maakt hét verschil in deze markt waardoor ik zaken voor elkaar weet te krijgen die een ander vaak niet lukt.

Hoe zou je je collega Bart omschrijven?
Bart is een sociale persoonlijkheid met een echte hands-on- en winnaarsmentaliteit. Bovendien denkt hij actief mee en gaat hij te allen tijde op een respectvolle manier te werk.

Mainfield

Mainfield bemiddelt starters en ervaren professionals in de sectoren bouw, civiele techniek en installatietechniek, in het bijzonder voor het MKB en het grootbedrijf. Met ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling realiseren we ons als geen ander dat de juiste ontwikkeling van jouw loopbaan een cruciale factor is om je doelen, wensen en ambities te verwezenlijken. Binnen ons werkveld maakt Mainfield voor jou het verschil. Mainfield ‘Jouw loopbaan, ons werkveld’.

Webshop Next Lead
Arbeidsbemiddeling Utrecht

Online Marketing

De website van Mainfield is voor een groot deel gericht op het vinden en genereren van de juiste kandidaten voor de vacatures bij ons in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. We hebben de website zo gebruiksvriendelijk en zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Dit zodat je als kandidaat eenvoudig je cv kan toesturen of kan reageren op een vacature. Ook het zoeken naar de juiste vacature gaat erg eenvoudig. Zo heb je als kandidaat de mogelijkheid om binnen je eigen vakgebied en / of bij jou in de regio te zoeken, waardoor je heel gericht passende vacatures kunt vinden. Naast onze website zijn we ook op diverse social media kanalen actief, in het bijzonder Linkedin. Daar hebben we onder andere een eigen bedrijfspagina waar we flink actief mee zijn.

Samenwerking met Next Lead

Mainfield werkt nu zo’n 6 jaar samen met Next Lead en dit bevalt ons absoluut goed. Er zijn korte lijnen en men schakelt snel wanneer er iets nodig is, zowel bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld een nieuwe website maar ook als er tussentijds snel even iets aangepast dient te worden. Ze denken actief mee en komen vaak met passende oplossingen.

Arbeidsbemiddeling webshop

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!