In de schijnwerpers:

Solution4Care

Het team

Solution4Care is een uitzend- en bemiddelingsbureau voor de zorg. Ons dagelijkse werk bestaat uit het matchen van zorgmedewerkers met zorgorganisaties. Wij plaatsen medewerkers in loondienst bij verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd zijn wij actief in het bemiddelen van ZZP’ers. Dit kan zijn voor tijdelijk werk, zoals tijdens vakantieperiodes, maar ook voor vaste banen kunnen wij organisaties en medewerkers helpen. Wij staan graag voor de ander klaar en zijn zeer dienstverlenend ingesteld.

Solution4Care WordPress
zorg website Utrecht

Ons team bestaat uit 4 collega’s; Hilde is onze manager, Gwenn onze recruiter, Daniëlle is werkzaam in de back-office en Krista ondersteunt in zowel de back-office als het recruitment. Wij hebben zelf ook een achtergrond in de zorg, zoals Verpleegkunde en SPH. Dat maakt ons werk extra leuk! Ons hart ligt bij de zorg, we mogen ons nu dagelijks bezig houden met zorgmedewerkers en organisaties en zorg dragen voor een perfecte match!

Solution4Care

Solution4Care bestaat inmiddels al een aantal jaar. In tegenstelling tot de meeste uitzendbureaus, zijn wij expliciet gespecialiseerd in de zorg. Door onze jarenlange ervaring in de directe zorg weten wij hoe belangrijk een fijne samenwerking is tussen een zorgmedewerker en de organisatie. Daarnaast hebben wij de juiste kennis in huis om deskundige medewerkers te vinden. Onze kracht is zorgen voor een goede match is tussen een organisatie en een zorgmedewerker; zowel op basis van fulltime of parttime werk en voor werk op oproep of zzp-basis.

Solution4care logo
Solution4care Next Lead

Marketing

Solution4Care is benaderbaar en persoonlijk, wij zijn op alle manieren bereikbaar. Zowel organisaties als zorgmedewerkers kunnen ons bellen en we zullen direct alle vragen beantwoorden, daar maken we graag tijd voor vrij. Na een eerste telefonisch gesprek plannen we graag een afspraak in voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we dieper in gaan op vragen en onze diensten, maar wat we vooral ook heel belangrijk vinden, is dat we elkaar leren kennen. Wij vinden het belangrijk wie iemand als zorgprofessional is, hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Met die kennis en informatie kunnen wij zorgen voor een prettige en langdurige samenwerking tussen een organisatie en medewerker.

Samenwerking met Next Lead

Solution4Care is een groeiend bedrijf en het werd tijd voor een nieuwe website. Zodoende zijn wij met Next Lead in contact gekomen en hebben wij een prettig eerste gesprek gehad met Alexander en Christian. De samenwerking met Next Lead verloopt uitermate prettig. Er is frequent contact en ze denken mee met de mogelijkheden en opties. Ze weten onze visie goed tot uiting te brengen in de uitstraling van de website.

WordPress website uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!