In de schijnwerpers:

Suilen BV

Pascal Hoogland

Ik ben Pascal Hoogland, eigenaar van Handelsonderneming Suilen bv. Suilen bv is een echt familiebedrijf. In 1954 opgericht door mijn opa, in 1986 voortgezet door mijn ouders en per januari 2011 heb ik, de derde generatie, het bedrijf overgenomen.

Webshop utrecht

Suilen BV

Van oorsprong is Suilen gespecialiseerd in bevestigingsartikelen, zoals schroeven en bouten, draaidelen, popnagels en nylon onderdelen. Onze eerste klanten waren voornamelijk in de industrie te vinden. In de loop der jaren hebben wij onze horizon verbreed, is ons assortiment uitgebreid en richten we ons nu ook op de bouwsector.

Klant is koning. Service staat hoog in het vaandel waarbij wij veel waarden hechten aan de “prijs-kwaliteit” verhouding.

Ons kantoor, magazijn en de winkel zijn gevestigd in Utrecht. Kom gerust langs voor een kop koffie of als je opzoek bent naar materialen voor een klus!

Marketing

De klanten van Suilen zijn heel divers. Een groot aantal komt uit de bouw- en industriesector maar dit is niet altijd het geval. Eigenlijk kan iedereen klant zijn. De bestellingen worden bij ons opgehaald of bezorgd op het gewenste adres. Klanten kunnen ons op verschillende manieren bereiken. Allereerst via onze website: www.suilen.nl Daarnaast zijn we telefonisch en via WhatsApp bereikbaar via 030 – 262 84 24 / 06 294 319 60. En uiteraard is iedereen welkom in onze winkel op de Coloradodreef in Utrecht.

Suilen Utrecht
Suilen Woocommerce

Samenwerking met Next Lead

Op dit moment (juli 2020) zijn we samen met Next Lead een nieuwe website/webshop aan het ontwikkelen. Wij zijn toe aan de next step en hopen met deze stap onze klanten en nieuwe bezoekers nog meer mogelijkheden te bieden op het gebied van bouw- en industriële materialen. Daarnaast zijn we een nieuwe weg ingeslagen en is ons assortiment uitgebreid met onder andere mondkapjes en desinfecteermiddel. Dit is belangrijk onderdeel geworden, waar Next Lead direct op in heeft gespeeld door een webshop te ontwikkelen waar wij deze producten aanbieden. We zijn erg blij met de snelle en professionele service van Next Lead en kijken vol verwachting uit naar onze nieuwe webshop!

Update mei 2021: Inmiddels is de nieuwe shop live!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!