In de schijnwerpers:

Van Dijk-Kervezee Assurantiën

Donata van Dijk-Hak

Van Dijk-Kervezee Assurantiën is een advieskantoor op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld je hypotheek, je pensioen, je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zowel voor je zakelijke als ook je privé-verzekeringen en andere financiële producten, alles op 1 plek!

Het leukste aan het werk vind ik de diversiteit van onze klanten, we werken voor ondernemers die al jaren hun vak uitoefenen, maar ook startende ZZP’ers, MKB-bedrijven en particulieren. Ieder met zijn eigen behoeftes en vragen als het gaat om verzekeringen. We komen in een gesprek met elke klant tot een compleet plaatje van wat deze behoeftes en vragen precies zijn. Wanneer een klant met een hypotheekaanvraag bij ons komt, vind ik hoe ingewikkelder de vraag van de klant is, des te interessanter het is om uit te zoeken waar deze klant behoefte aan heeft en welke hypotheek daar bij past.

Assurantiën Utrecht
Assurantiën wordpress

Helen Gouka is er toevallig in terecht gekomen, in de verzekeringen, via een gezamenlijke tennis-kennis kwamen wij in 2007 met elkaar in gesprek, wat resulteerde in een carrière switch voor Helen. Tot op heden naar volle tevredenheid, het assurantiewerk op ons “kleine” kantoor is zeer afwisselend en nooit saai. Helen sluit vooral de particuliere verzekeringen af en ook enkele MKB verzekeringen. Zij houdt ervan om samen met die klanten uit te zoeken wat voor verzekering het beste bij hen past. Zo leer je de klant pas écht goed kennen.

Van Dijk-Kervezee Assurantiën

Het bedrijf Van Dijk-Kervezee Assurantiën bestaat sinds 1976. Frans van Dijk begon toen met een administratiekantoor, aangevuld met verzekeringen voor de klanten. Na mijn opleiding bedrijfskunde kwam ik in 1992 in het bedrijf. Ik verzorgde samen met mijn moeder, Joke van Dijk-Kervezee, de verzekeringen voor diverse particulieren en bedrijven. Mijn moeder stopte met werken in 2007 en sindsdien werk ik samen met Helen Gouka, zij is 2 dagen per week op kantoor aanwezig.

Utrecht Website
Assurantiën website Utrecht

Wij zijn een kantoor voor het financiële advies op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Wij sluiten zowel zakelijke als particuliere verzekeringen af, ook kun je bij ons terecht voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek, of het aanpassen van je huidige hypotheek, je arbeidsongeschiktheidsverzekering en je vragen op het gebied van pensioen of over het sparen voor later.

Wij staan voor persoonlijke contact en ons onafhankelijke, heldere en betrouwbare advies. Wij werken samen met diverse verzekeringmaatschappijen, zodat wij de klant altijd diverse offertes voor kunnen leggen, waar de klant zijn keuze uit kan maken.

Online Marketing

Nieuwe klanten komen op verschillende manieren bij ons kantoor uit. Vaak door mond-op-mond reclame, maar ook door onze berichten op LinkedIn. Ook verwijzen maatschappijen klanten naar ons door en ze weten ons te vinden via Google en door onze mooie website. Je kan ons altijd telefonisch bereiken op 030-6667575 of via de website www.vandijk-kervezee.nl

Assurantiën website
Utrecht Website

Samenwerking met Next Lead

Samen met Next Lead hebben wij een mooie nieuwe website gemaakt, daarbij hebben wij veel ondersteuning ontvangen en er is een goede planning gemaakt en we kregen altijd snel antwoord op vragen. Willen wij daar nu iets aan veranderen, dan is 1 mailtje naar Next Lead voldoende om dit op te pakken, heel fijn dat vragen snel beantwoord worden. Wij zijn erg tevreden over onze website en de samenwerking met Next Lead.

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) online partner?

Wil jij ook online succes met jouw website of webshop? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!