Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Leeft e-mailmarketing nog?


E-mailmarketing in 2014

“E-mailmarketing is dood”. Een veelgebruikte uitspraak door de opkomst van sociale media als Facebook en Twitter. Echter, e-mailmarketing is anno 2014 nog steeds dé belangrijkste tool om direct met je klanten het dialoog aan te gaan. Een bericht op Facebook of Twitter is als een schot met hagel en kan niet gepersonaliseerd worden. Een e-mail daarentegen belandt in iemand zijn mailbox en kan per mail gepersonaliseerd worden waardoor de ontvanger sneller het idee heeft dat het bericht persoonlijk aan hem gericht is. Daarnaast kan er door middel van softwareprogramma’s gemakkelijk worden bijgehouden hoeveel respons er uit jouw mailcampagne komt. Dit geeft ons de mogelijkheid om de mailcampagne te analyseren en na te gaan of we het doel weten te bereiken.

Next Lead en e-mailmarketing

Next Lead is gespecialiseerd in e-mailmarketing en beschikt over de benodigde software om tot een zo groot mogelijk succes te komen. Wij ontwerpen, schrijven en verzenden al jouw nieuwsbrieven naar je leden, abonnees of klanten. Bij het ontwerpen houden we rekening met jouw eigen wensen, huisstijl en de uiteindelijke gebruiksvriendelijkheid van de ontvangers.

Laat uw e-mails ook door Next Lead versturen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Next Lead.
13 mei 2014

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!