Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Online leadgeneratie is cruciaal!


Vindbaarheid van jouw website

Online in contact komen met nieuwe potentiële klanten: dat is de beschrijving van online leadgeneratie. Om online in contact te komen met nieuwe potentiële klanten moet jouw website wel gevonden worden op het web. Next Lead kan je helpen bij het bouwen van een geoptimaliseerde website die gemaakt is om hoog te scoren in Google.

Hoog scoren in Google?

Om online gevonden te worden door potentiële klanten moet je hoog scoren in Google. De geoptimaliseerde (SEO) structuur van een website in combinatie met unieke (SEO) webteksten zullen leiden tot een hoge(re) Google ranking. Wij zoeken samen met onze klanten naar de juiste sleutelwoorden (keywords) en unieke & relevante content om tot een optimalisatie van de website te komen.

Gebruiksvriendelijke website?

Het is niet alleen van belang om gevonden te worden in Google, maar potentiële klanten moeten ook daadwerkelijk op je website blijven. Door middel van een gebruiksvriendelijke website en een design dat zich aanpast aan het apparaat waarop de bezoeker jouw website bekijkt, zullen de potentiële klanten langer op je website verblijven.

Landingpages

Een belangrijk onderdeel van wat wij doen voor de vindbaarheid van jouw webpagina(s) is het schrijven van landingpages. Dit zijn pagina’s die extra bijdragen aan de relevantie van jouw websitecontent.

Meer online leads op jouw website?

Next Lead is de online leadgeneratie specialist en helpt je graag aan een website die voor leadgeneratie gebouwd is. Neem direct contact met ons op!

 
22 mei 2014

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!