Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Waarom gebruik maken van online video?


De vraag naar online video neemt sterk toe

De cijfers liegen er niet om. YouTube heeft gemiddeld 8.000.000 bezoekers per maand waar in 2013 elke minuut 100 uur aan video werd geüpload. Deze aantallen zullen volgens de kenners in 2014 alleen maar groeien. Het is daarom voor bedrijven steeds interessanter om niet alleen aan een goede website(structuur) aandacht te besteden, maar ook aan videomarketing. Klanten zullen door online video's jouw product of dienst beter en sneller begrijpen omdat beeld en tekst gecombineerd kunnen worden. Daarnaast zijn er in vergelijking tot televisie meer mogelijkheden zoals 'embedden', hierdoor kunnen video’s gemakkelijk gedeeld worden op social media door het grote publiek.

Online video op jouw website

De eerste 10 seconden van een bezoeker op jouw website zijn cruciaal. Een gemakkelijke manier om meteen de aandacht van de bezoeker te trekken is het toevoegen van een video (een bedrijfsfilm of animatiefilm). Hierdoor verleng je het verleidingsproces en tegelijkertijd zorg je voor een goede uitleg van je bedrijf/product of dienst. Daarnaast staan video’s 24/7 klaar waardoor de bezoeker zelf kan bepalen wanneer de video bekeken wordt.

Next Lead en Online video

Ben jij op zoek naar een animatie-, bedrijfs-, instructie-, evenement- of 3D video? Dan willen wij van Next Lead jou graag verder helpen bij het realiseren van deze wensen.

 
22 mei 2014

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!