Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Waarom moet je een website op maat laten maken?


Wil je een website op maat laten maken? Next Lead is gespecialiseerd in het maken van websites met een uniek design. Maak het verschil online en onderscheid je van de concurrent, met een website die speciaal voor jouw bedrijf gemaakt is.

Uniek webdesign

Tegenwoordig beschikt vrijwel elk bedrijf over een website, ook jouw concurrenten. De website dient niet alleen als een online visitekaartje, maar ook als sfeerimpressie van het bedrijf. Je wilt de bezoeker online een zelfde beleving geven als wanneer deze jouw bedrijf bezoekt. Dit kan je eigenlijk alleen bereiken door een website op maat te laten maken. Next Lead is ervaren in het maken van een uniek webdesign. Hierbij houden we rekening met het karakter van jouw bedrijf en de gebruikerservaring van de bezoeker.

Responsive design

Een belangrijk onderdeel voor een optimale gebruikerservaring is een goed werkend responsive design. Met dit design past de layout van jouw website zich automatisch aan naar het apparaat van de bezoeker. Handig, want tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen internet op een mobiel of tablet.Goed om te weten: Google waardeert een website met een snelle laadtijd en responsive design met een betere ranking binnen de zoekresultaten.


Gebruiksvriendelijk cms (Wordpress)

Hoe gemakkelijk kan het zijn om zelf een website aan te passen? Next Lead maakt websites met een gebruiksvriendelijk cms (Wordpress). Met dit systeem kan je de website zelf beheren. Tekstuele aanpassingen, foto’s toevoegen en pagina’s aanmaken behoren tot de mogelijkheden. Zo hou je zelf het beheer en de controle.

Seo vriendelijk

Bezoekers trek je niet alleen aan met een mooie website. Zoekmachine optimalisatie vormt hierbij een belangrijke rol. Next Lead bouwt websites die qua techniek, inhoud en structuur voldoen aan de huidige eisen van Google.

Webteksten

Geschreven voor jouw doelgroep en goed te indexeren door de zoekmachines. Met behulp van analyses kunnen we precies achterhalen welke zoektermen jouw klant gebruikt. Deze zoektermen gebruiken we in de webteksten, zodat de bezoeker gelijk herkenning ervaart.

Fotografie

Een (professionele) foto zegt over het algemeen meer dan tekst. Je geeft de bezoeker gelijk een impressie van je bedrijf. Onderscheid je website met unieke foto’s, bij voorkeur van jouw bedrijf, medewerkers en omgeving. Maak het verschil, ten opzichte van je concurrent (die stockfoto’s gebruikt), met professionele fotografie.

Onderhoud

Een professionele website vergt regelmatig onderhoud. Naast het uitvoeren van de nodige updates, wil je mogelijk ook actuele informatie over jouw diensten en vakgebied tonen. Dit kan je zelf met behulp van een gebruiksvriendelijk cms-systeem (Wordpress). Heb je hier zelf geen tijd voor of interesse in? Dan kan Next Lead dit ook voor jou regelen.

Persoonlijk contact & advies

Ben je geïnteresseerd in een website die speciaal voor jou op maat gemaakt is? Neem snel contact op met Next Lead. Wij kunnen je adviseren over welk design het beste bij jouw onderneming past.

Bel 030-4200445 of mail naar info@nextlead.nl


02 maart 2016

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!