PROJECT:

CLS Trainingen

over CLS Trainingen

CLS Trainingen verzorgt al meer dan 20 jaar opleidingen op het gebied van computerprogramma’s, softwarepakketten en projectmanagement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adobe, CAD, GIS, Office en Security. Via de website van CLS kun je kiezen uit meer dan 600 opleidingen. Bovendien wordt het aanbod van CLS d.m.v. technische koppelingen ook getoond op externe platformen.

inhoud project

NIEUW DESIGN EN NIEUWE WEBSITE

We ontwikkelden een nieuw custom design voor de CLS website waarbij rekening gehouden wordt met het grote aanbod trainingen en de weergave van de trainingen op alle devices (desktop, tablet en mobiel). Verschillende unieke design-elementen zijn toegepast waardoor het voor de bezoeker erg eenvoudig is om in te schrijven voor een opleiding. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we ook alle trainingen/data vanuit de ‘oude’ website gemigreerd naar de nieuwe website, zodat dit niet handmatig hoefde te gebeuren.

KOPPELINGEN MET EXTERNE PLATFORMEN

EDU-DEX is in 2013 als open standaard gelanceerd door een grote groep opleiders in alle sectoren van de markt. De onafhankelijke Stichting EDU-DEX bewaakt de transparantie, kwaliteit en neutraliteit. EDU-DEX is nu dé standaard in de opleidingsmarkt. CLS Trainingen is daarom ook aangesloten op de EDU-DEX feed (XML) en via deze feed wordt het aanbod van CLS, vanuit haar eigen website, elke nacht geüpdate bij externe platformen zoals Springest en Tiptrack. We hebben ook een custom (XML)feed ontwikkelt voor een directe koppeling met Studytube. Door gebruik te maken van dit soort koppelingen verhoogt CLS Trainingen haar omzet.

CLS Trainingen over Next Lead​