Opdrachtgever

Met maar liefst tien winkels in het (zuid)westen van het land -en een webshop met een breed assortiment is Lion Beddenshop een grote speler in de beddenwereld. Voor de ultieme nachtrust ben je bij Lion Beddenshop aan het goede adres. In de afgelopen jaren breidt Lion Beddenshop haar slaapkamer-assortiment ook uit met nieuwe categorieën, zoals strandlakens, keukengoed en badkamer artikelen.

Bedrijfsnaam:
Lion Beddenshop
Webshop url:
www.lionbeddenshop.nl
Projectomschrijving

Sinds 2016 ontzorgen wij Lion Beddenshop volledig met alle online vraagstukken, kansen en mogelijkheden. Van het bouwen en onderhouden van de custom Magento 2 webshop tot het optimaliseren van de online marketing en van het ontwikkelen van content tot het ontwerpen van banners en e-mailcampagnes. Lion Beddenshop is de afgelopen jaren online enorm gegroeid door geoptimaliseerde SEO en SEA campagnes.

Beddenwinkel magento shop

Onze werkzaamheden voor Lion Beddenshop

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom Magento 2 webshop

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO, SEA, Marketing automation & E-mailmarketing

 • marketplace

  MARKETPLACES

  Verkoop van producten via verschillende externe platformen

 • content-svgrepo-com

  CONTENT

  SEO content optimalisatie

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Magento webshop

MEER DAN 15 MARKETPLACES

We hebben de Magento 2 webshop gekoppeld aan ChannelEngine. Via ChannelEngine verkoopt Lion Beddenshop haar producten op meer dan vijftien online marketplaces, waaronder Amazon.nl, Blokker.nl, Bol.com, VTwonen.nl en Fonq.nl. We optimaliseren het productaanbod van Lion Beddenshop continue op deze marketplaces en we onderzoeken bovendien de mogelijkheden om uit te breiden naar (nog) meer online marketplaces.

ORDERVERWERKING

We ontwikkelden een custom Order Processing System (OPS) – op basis van Laravel – om het orderverwerkingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het OPS is onder andere gekoppeld aan de Magento 2 shop, (toe)leveranciers en de bezorgpartner(s).

Magento webshop
Magento 2

ONLINE MARKETING

Wij verzorgen alle online marketing activiteiten van Lion Beddenshop. Zo zijn we dagelijks bezig met SEO en SEA campagnes waarbij contentcreatie, linkbuilding, Google Ads & Shopping, Re-marketing -en Re-targetingcampagnes belangrijke onderdelen zijn. Bovendien maken we gebruik van Active Campaign ten behoeve van de marketing automation.

SOFTWARE KOPPELINGEN

De webshop maakt gebruik van koppelingen met externe software ter bevordering van de automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo is de shop gekoppeld aan SAP (ERP) voor een actueel overzicht van de productinformatie -en voorraad. Daarnaast maken we o.a. gebruik van Kiyoh voor klantreviews, van PAY.nl voor transacties, van Mailchimp voor nieuwsbrieven en Tawk.to voor de chatfunctionaliteit.

Webshop Utrecht
Beddenshop magento

Lion Beddenshop over onze samenwerking

Lion Nussbaum

“Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Next Lead. Alexander en zijn team bieden ons een echte full service dienstverlening op het gebied van de webshop, online marketing en technische koppelingen. Vragen worden altijd erg snel beantwoord en er wordt goed meegedacht over nieuwe ideeën en campagnes. Indien je ook op zoek bent naar een professionele online partner, dan ben je bij Next Lead aan het goede adres.”

Lion Nussbaum
Manager - Lion Beddenshop

Hulp nodig bij jouw Magento 2 webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Lion Beddenshop en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander