Opdrachtgever

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe computer, drone, smartphone of camera, dan ben je bij Beryl Media op het goede adres. Bij deze grote webshop – met meer dan 6000 artikelen in verschillende categorieën – slaag je altijd tijdens je zoektocht naar elektronica-producten. De focus van Beryl Media ligt op de mogelijkheid om achteraf te betalen, om zo nieuwe en trendy producten bereikbaar te maken voor mensen die minder te besteden hebben.

Bedrijfsnaam:
Beryl Media
Webshop url:
www.berylmedia.nl
Projectomschrijving

Wij ontwikkelden de nieuwe custom WooCommerce webshop van Beryl Media. Sinds de lancering van de nieuwe shop optimaliseren wij deze maandelijks om de omzet, conversie & snelheid te verhogen.

Elektronica webshop

Onze werkzaamheden voor Beryl Media

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • marketplace-1

  MARKETPLACES

  Verkoop van producten via verschillende externe platformen

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Webshop WooCommerce

RUIM ASSORTIMENT

In de webshop van Beryl Media vind je meer dan 6000 producten in ruim 200 categorieën. De producten kunnen allemaal achteraf (gespreid) betaald worden. Wanneer je tips of advies nodig hebt over een specifiek product, dan staat de klantenservice van Beryl Media altijd voor je klaar. Door middel van online marketing -en koppelingen met externe software groeit de shop enorm snel. Beryl Media breidt inmiddels ook uit naar andere Europese landen.

ONLINE MARKETPLACES

Beryl Media verkoopt haar producten niet alleen vanuit de eigen webshop, maar ook – door middel van een koppeling met Channable – via diverse online marketplaces. Zo worden de producten ook verkocht via o.a. Bol.com, Beslist.nl en Vergelijk.nl.

Webshop beryl media
Beryl Media Next Lead

SOFTWARE KOPPELINGEN

De webshop maakt gebruik van diverse softwarekoppelingen ter bevordering van de automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo is de shop gekoppeld aan E-Boekhouden voor de administratie en aan Channable voor (product)feedmanagement. Daarnaast maken we gebruik van Trustpilot voor klantreviews, van PAY.nl voor transacties en van Metorik voor e-mailmarketing.

WooCommerce webshop

Beryl Media over onze samenwerking

Leon de Vries

“Next Lead is professioneel en voldoet aan de verwachtingen. Mijn keuze voor Next Lead is tot dusver goed bevallen. De voornaamste eigenschap die ik waardeer is dat er wordt meegedacht. Niet alleen een opdracht uitvoeren, maar ook de opdracht aanvullen of kritische vragen stellen omdat ‘wat wij denken dat juist is’ niet altijd de beste optie of keuze is.”

Leon de Vries
Eigenaar - Beryl Media

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Beryl Media en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander