Opdrachtgever

Brocacef Supplies & Services is dé handelspartner voor de farmaceutische, cosmetische en veterinaire sector. Van zelfzorgproducten, verpakkingen, benodigdheden en drukwerk tot apparatuur, technische service en ICT-dienstverlening. Bij Brocacef Supplies & Services vindt je alles onder één dak.

Bedrijfsnaam:
Brocacef Supplies & Services
Webshop url:
www.brocacefsupplies-services.nl
Projectomschrijving

Wij hebben een nieuwe custom WooCommerce webshop ontwikkeld voor Brocacef Supplies & Services. De webshop is o.a. gekoppeld aan een PIM systeem (OCULUS) en wordt een aantal keer per dag (automatisch) ge-update ten behoeve van productinformatie en voorraden. Na de lancering van de nieuwe shop verzorgen wij het technisch onderhoud van de shop, de gewenste doorontwikkelingen en alle online marketing campagnes.

Onze werkzaamheden voor Brocacef Supplies & Services

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO, SEA, Marketing automation & E-mailmarketing

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Brocacef Supplies & Services over onze samenwerking

Sylvia Harremanse

Voor de meeste van onze online activiteiten werken wij samen met Next Lead, en naar volle tevredenheid! Waar Alexander en zijn team mij het meest mee verrast hebben is het de toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid van de mannen is optimaal. En de communicatie ijzersterk. Tijdens een aantal tests die we moesten uitvoeren werden we van (half)uur tot uur op de hoogte gehouden, zelfs in de avond. Dit geeft het geruste gevoel dat Next Lead er echt is voor jou als klant. En het proactief meedenken met de overall business vanuit Alexander … ik hou ervan. Er is toch niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied!

Sylvia Harremanse
Manager Business Development - Brocacef Suplies & Services

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Brocacef Supplies & Services en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander