Opdrachtgever

Simpel. In plaats van kopen, huur je bij Masterpiece de allermooiste designerkleding. Laat de dames van Masterpiece weten welke designers en items je graag draagt, dan bezorgen zij de kledingstukken bij jou thuis. Je kunt Masterpiece zien als een ‘kledingbibliotheek’.

Bedrijfsnaam:
Masterpiece
Webshop url:
www.shareamasterpiece.com
Projectomschrijving

Wij hebben een nieuwe WooCommerce webshop ontwikkeld voor Masterpiece. Via de webshop kun je de collectie bekijken, kleding reserveren, abonnementen afsluiten en vrijblijvend kennismaken met dit vernieuwende concept. Door middel van SEA campagnes weten (nieuwe) geïnteresseerde klanten hun weg naar de shop te vinden.

Masterpiece

Onze werkzaamheden voor Masterpiece

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  WooCommerce webshop

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO, SEA, Marketing automation & E-mailmarketing

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Masterpiece over onze samenwerking

Suzanne Reijgersberg

Ondanks dat wij onze website pas een paar maanden in de lucht hadden, merkten we dat deze niet helemaal voldeed aan onze wensen. Via een creatief bureau waar we mee samenwerkten voor de ontwikkeling van ons logo en huisstijl zijn we bij Next Lead terechtgekomen. Zij hebben ons vervolgens geholpen met het bouwen en ontwikkelen van onze nieuwe website, inclusief webshop. Dat laatste ontbrak in onze ‘oude site’. Omdat wij met Masterpiece nog helemaal in het begin staan van ons bedrijf zijn we her en der nog zoekende naar hoe we onze boodschap het beste over kunnen brengen. Peter en Alexander hebben ons hierin heel fijn en goed ondersteund. Het was heel prettig werken met ze. Snel, creatief, initiatief nemend, transparant en eerlijk. Na oplevering heeft Next Lead ons een korte stoomcursus gegeven voor het doen van eigen en kleine aanpassingen in de website. Zij gaven aan ons nog te willen helpen met de wat grotere vraagstukken. En dat hebben ze dan ook gedaan. Snel, vriendelijk en zonder ‘uurtje factuurtje’. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen op onze website. Mede hierom en de hele fijne laagdrempelige samenwerking zouden wij Next Lead aan iedereen aanraden.

Suzanne Reijgersberg
Eigenaar - Masterpiece

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Masterpiece en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander