Opdrachtgever

Q-LINN is dé specialist op het gebied van sportlingerie en combineert de nieuwste innovaties en technieken met de mooiste designs. Q-LINN verkoopt haar producten via de webshop en 54 verkooppunten in Europa.

Bedrijfsnaam:
Q-LINN
Webshop url:
www.q-linn.com
Projectomschrijving

Wij ontwikkelden een custom WooCommerce webshop voor Q-LINN. De webshop is o.a. gekoppeld aan Sendcloud (voor de verzending van bestellingen) en Channable (voor de verkoop van producten via Marketplaces). Zowel consumenten als winkeliers kunnen eenvoudig producten bestellen via de shop, waarbij de winkeliers een eigen dashboard hebben, om zo eenvoudig meerdere producten tegelijkertijd te kunnen bestellen.

Sportlingerie webshop

Onze werkzaamheden voor Q-LINN

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • marketplace-2

  MARKETPLACES

  Verkoop van producten via verschillende externe platformen

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Q-LINN over onze samenwerking

Bart van Nuland

Fijne samenwerking met het team van professionals bij Next Lead!!! Na in 3 jaar tijd 2x opnieuw een webshop ontwikkeld te hebben voor Q-LINN waarbij de uitvoerende partij de simpele afgesproken doelen maar niet voor elkaar kreeg ben ik Alexander tegengekomen op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht (aanrader voor iedere online ondernemer). Wat de heren van Next Lead erg siert is dat het hele team bij de aanbestedingsfase betrokken wordt. Samen brainstormen, wat kan wel, wat kan niet. Alle facetten hebben met elkaar te maken, en moeten dus goed op elkaar afgestemd worden om een mooi geheel te kunnen maken. Deze super aanpak was voor mij echt een verademing! Juist door vooraf de moeite te nemen om voor akkoord opdracht het complete team te laten brainstormen en het plan volledig te laten optuigen, krijg je voor iedereen duidelijkheid. Super! Alexander werkt met een team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisme heeft, waarbij hij de hoofdverantwoordelijke is. Het voordeel hierbij is flexibiliteit en de juiste kennis per project bundelen. Heerlijk om te zien wat dit team voor elkaar krijgt. Voordat ik het contract tekende heb ik gevraagd voor enkele referenties, waarmee ik contact heb gezocht. Lof alom, en ik sluit me hierbij aan!! Op naar nog vele mooie projecten!

Bart van Nuland
Eigenaar - Q-LINN

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Q-LINN en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander