Opdrachtgever

Vetin.nl is dé online shop voor de veterinaire sector. Het uitgebreide assortiment is perfect geschikt voor de dagelijkse praktijkvoering binnen reguliere -en specialistische dierklinieken en (Universitair) Diergeneeskundig Centra.

Bedrijfsnaam:
Vetin.nl
Webshop url:
www.vetin.nl
Projectomschrijving

In opdracht van Brocacef Supplies & Services ontwikkelden wij een nieuwe custom WooCommerce webshop voor Vetin.nl. Door middel van een koppeling met het ERP systeem (OCULUS) is de webshop altijd up to date voor wat betreft het productaanbod en de bijbehorende productinformatie. Wij optimaliseren de webshop wekelijks op het gebied van SEO voor een betere vindbaarheid in Google.

WooCommerce webshop

Onze werkzaamheden voor Vetin.nl

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • content-svgrepo-com

  CONTENT

  SEO content optimalisatie

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Vetin.nl over onze samenwerking

Sylvia Harremanse

Voor de meeste van onze online activiteiten werken wij samen met Next Lead, en naar volle tevredenheid! Waar Alexander en zijn team mij het meest mee verrast hebben is het de toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid van de mannen is optimaal. En de communicatie ijzersterk. Tijdens een aantal tests die we moesten uitvoeren werden we van (half)uur tot uur op de hoogte gehouden, zelfs in de avond. Dit geeft het geruste gevoel dat Next Lead er echt is voor jou als klant. En het proactief meedenken met de overall business vanuit Alexander … ik hou ervan. Er is toch niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied!

Sylvia Harremanse
Manager Business Development - Brocacef Suplies & Services

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Vetin.nl en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander