Opdrachtgever

Ben je op zoek naar houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen of duo rolgordijnen? Op zaaam.nl ga je jouw nieuwe raamdecoratie vinden! Zaaam maakt van jouw huis een thuis. De producten van Zaaam zijn duurzaam en worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Nuchter Nederlands vakmanschap en lokaal geproduceerd. Gewoon in Noord Holland. Met meer dan 25 jaar ervaring weet Zaaam precies wat jij nodig hebt. Alles wat jij zoekt in raamdecoratie is hier te vinden.

Bedrijfsnaam:
Zaaam
Webshop url:
www.zaaam.nl
Projectomschrijving

Wij ontwikkelden de nieuwe custom WooCommerce webshop van Zaaam. Bij de ontwikkeling van de webshop hebben wij rekening gehouden met de online marketing strategie (SEO en SEA) en de (technische) inrichting hiervan. De shop biedt vele mogelijkheden, zoals het aanvragen van kleurstalen en het zelf samenstellen van een product op maat.

Onze werkzaamheden voor Zaaam

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO, SEA, Marketing automation & E-mailmarketing

 • content-svgrepo-com

   CONTENT

  SEO content optimalisatie

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

RUIM ASSORTIMENT

Zaaam biedt een ruim raamdecoratie assortiment via haar webshop. Met honderden producten in verschillende categorieën vind jij zeker weten de raamdecoratie die bij jouw (t)huis past!

STEL ZELF JE PRODUCT SAMEN

Via de zeer gebruiksvriendelijke productconfigurator van Zaaam stel je zelf eenvoudig jouw product samen. Zo kies je de gewenste kleur, het materiaal, de hoogte en breedte, de ladderband, het type raamdecoratie, de transparantie, de montage en de bediening!

KLEURSTAAL AANVRAGEN

Ben je benieuwd hoe een kleur er ‘in het echt uitziet’? Of wil je weten hoe het materiaal van jouw raamdecoratie voelt? Vraag dan een kleurstaal aan via de webshop. Erg gemakkelijk en binnen twee werkdagen in huis!

Zaaam over onze samenwerking

Bart Schoorl

“We hebben de afgelopen maanden erg prettig samengewerkt met NEXT LEAD tijdens de ontwikkeling van de nieuwe webshop. Sinds de livegang van de shop ondersteunt NEXT LEAD ons met doorontwikkelingen en optimalisaties van de webshop. Bovendien denkt NEXT LEAD als partner mee over het realiseren van doelstellingen en het kiezen van de juiste oplossingen en strategie.”

Bart Schoorl
Mede-eigenaar - Zaaam

Hulp nodig bij jouw WooCommerce webshop?

Ik vertel je graag meer over het project voor Zaaam en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander