Opdrachtgever

Adeptiv is een toonaangevende customer journey marketinggroep. Alle Adeptiv bedrijven hebben één gezamenlijk doel: optimale groei van de customer base en customer value voor haar opdrachtgevers.

Bedrijfsnaam:
Adeptiv
Website url:
www.adeptiv.nl
Projectomschrijving

Next Lead is al jarenlang de online partner van Adeptiv. Wij ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden de verschillende websites voor Adeptiv. De Adeptiv website is een custom WordPress multi-website. Bovendien hebben wij de WordPress websites van YourZine en SearchResult ontwikkeld en in beheer.

Onze werkzaamheden voor Adeptiv

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  Custom WordPress website

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Adeptiv over onze samenwerking

Merel Roks

Vier jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Next Lead. Door de jaren heen ontwikkelden we samen meerdere websites voor de verschillende labels binnen onze digital customer journey marketing groep genaamd Adeptiv. Naast het ontwikkelen zijn zij er ook voor de dagelijkse vragen en doorlopende werkzaamheden als het gaat om het updaten, aanpassen en onderhouden van de websites.

Next Lead ontzorgt ons. Het is niet alleen een kwestie van ‘u vraagt, wij draaien’, zij kijken verder. Hoe is de vraag ontstaan, wat willen we bereiken en zijn er ontwikkelingen of trends waar we rekening mee willen houden.

Daarnaast zijn hun positieve en professionele benadering en flexibiliteit dé kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn in een partner.

Merel Roks
Coördinator Marketing & Sales - Adeptiv

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor Adeptiv en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander