Opdrachtgever

Blockline (voorheen Blockland) is de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services en is opgericht in 1964.

In eerste instantie lag de focus voornamelijk op farmaceutische verpakkingen. Vanwege de hoge kwaliteitseisen die Blockline aan haar verpakkingsassortiment stelde, ontstond er al snel vraag uit andere sectoren. Vele leveranciers, producenten of (loon)verpakkers in onder andere de cosmetische, farmaceutische en veterinaire branches weten de weg naar Blockline te vinden.

Bedrijfsnaam:
Blockline
Website url:
www.blockline.nl
Projectomschrijving

Wij ontwikkelden de nieuwe custom WordPress website voor Blockline. Bij de start van het ontwikkeltraject hebben we ook een SEO strategie bepaald die we voor, tijdens en na livegang van de nieuwe website geïmplementeerd hebben. Maandelijks zijn wij bezig met SEO optimalisatie werkzaamheden. De website is bovendien gekoppeld aan een ERP systeem (OCULUS) t.b.v. productinformatie en updates.

Verpakkingsmateriaal webshop

Onze werkzaamheden voor Blockline

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  Custom WordPress website

 • content-svgrepo-com

  CONTENT

  SEO content optimalisatie

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Blockline over onze samenwerking

Sylvia Harremanse

“Voor de meeste van onze online activiteiten werken wij samen met Next Lead, en naar volle tevredenheid! Waar Alexander en zijn team mij het meest mee verrast hebben is het de toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid van de mannen is optimaal. En de communicatie ijzersterk. Tijdens een aantal tests die we moesten uitvoeren werden we van (half)uur tot uur op de hoogte gehouden, zelfs in de avond. Dit geeft het geruste gevoel dat Next Lead er echt is voor jou als klant. En het proactief meedenken met de overall business vanuit Alexander … ik hou ervan. Er is toch niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied!”

Sylvia Harremanse
Manager Business Development - Brocacef Suplies & Services

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor Blockline en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander