Opdrachtgever

Chasin’ the Sunset is een exclusief bucketlist wielerevenement voor fanatieke wielrenners en vindt plaats van 24 juni tot en met 26 juni 2021. Samen met je teamgenoot fiets je in drie dagen van Kapellen (België) naar Saint-Leonard-de-Noblat (Frankrijk), met drie loodzware etappes van elk 300 kilometer. De ultieme uitdaging, waarbij je je grenzen verlegt en maar 1 doel hebt: elke dag samen finishen vóór zonsondergang. Lukt het de deelnemers? Dan hebben zij  Chasin’ the Sunset succesvol volbracht!

Bedrijfsnaam:
Chasin' the Sunset
Website url:
www.chasinthesunset.com
Projectomschrijving

Wij hebben de nieuwe even website voor Chasin’ the Sunset ontwikkeld. Wij hebben een nieuw webdesign ontwikkeld en ervoor gezorgd dat bezoekers zich kunnen aanmelden voor dit event via de website. Wij updaten, monitoren, onderhouden en beveiligen de website.

WordPress platform

Onze werkzaamheden voor Chasin' the Sunset

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  WordPress website

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Shop functionaliteit

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Chasin' the Sunset over onze samenwerking

Rein Verweijen

“Next Lead heeft ons uitstekend geholpen. De website voldoet aan al onze wensen en het project is binnen de deadline opgeleverd. Daarnaast zijn Alexander, Peter en de rest van het team enorm betrokken en flexibel, wat van Next Lead een prettige partij maakt om mee samen te werken.”

Rein Verweijen
Marketing en Communicatie - Team TOC

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor Chasin’ the Sunset en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander