Opdrachtgever

CLS Trainingen verzorgt al meer dan 20 jaar opleidingen op het gebied van computerprogramma’s, softwarepakketten en projectmanagement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adobe, CAD, GIS, Office en Security. Via de website van CLS Trainingen kun je kiezen uit meer dan 600 opleidingen.

Bedrijfsnaam:
CLS Trainingen
Website url:
www.cls-trainingen.nl
Projectomschrijving

Wij hebben een nieuwe custom WordPress website ontwikkeld voor CLS Trainingen. De website is o.a. gekoppeld aan opleidingsplatformen zoals EDU-DEX, Springest en StudyTube om op deze manier de CLS opleidingen ook via externe platformen te verkopen.

WordPress website

Onze werkzaamheden voor CLS Trainingen

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  Custom WordPress website

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

CLS Trainingen over onze samenwerking

Peter Gadellaa

“Het was voor CLS Trainingen een feest om samen met het team van Next Lead het traject naar een nieuwe website in te zetten en met succes af te ronden. Het team van Next Lead wist onze wensen iedere keer weer te concretiseren en te verwerken in onze nieuwe website. Bovendien wist Next Lead haarscherp onze bedrijfsidentiteit te vangen in de nieuwe site. Next Lead bestaat uit een groep sympathieke mensen, die allen bereid zijn om out of the box te denken. Alle expertise is in huis om een professionele maatwerkwebsite te ontwikkelen, te onderhouden én door te ontwikkelen. Want juist dát is voor ons zo belangrijk: het continue verder ontwikkelen, zodat wij nu én in de toekomst onze (potentiële) klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ook de flexibiliteit van Next Lead maakt de samenwerking bijzonder prettig. Problemen waar wij tegenaan lopen worden altijd snel en deskundig getackeld. Kortom: wij zijn heel blij met onze nieuwe, prachtige website en met de fijne samenwerking met Next Lead. Wij kunnen Next Lead van harte aanbevelen!”

Peter Gadellaa
Eigenaar - CLS Trainingen

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor CLS Trainingen en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander