Opdrachtgever

Mainfield bemiddelt zowel starters als ervaren professionals in de sectoren bouw, civiele techniek en installatietechniek, in het bijzonder voor het MKB en het grootbedrijf. Met 20 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling realiseert Mainfield zich als geen ander dat de inzet van de juiste medewerkers een cruciale factor is bij het succesvol realiseren van projecten

Bedrijfsnaam:
Mainfield
Website url:
www.mainfield.nl
Projectomschrijving

Wij hebben een nieuwe WordPress website ontwikkeld en een nieuw webdesign ontworpen. Ook hebben wij alle data van de huidige naar de nieuwe website gemigreerd. Wij updaten, monitoren, onderhouden en beveiligen de website.

Arbeidsbemiddeling wordpress

Onze werkzaamheden voor Mainfield

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  WordPress website

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Mainfield over onze samenwerking

Bart van Beek

Dit jaar heeft Alexander ons opnieuw geholpen met de bouw van een nieuwe website. Na een goede inventarisatie waarbij we uitgebreid hebben stilgestaan bij wat wij wel en niet belangrijk vinden, heeft hij enkele concrete opties aan ons voorgelegd. Nadat we een keuze hebben gemaakt, zijn we het traject verder ingegaan en heeft Alexander, samen met zijn collega Peter, ons vanaf de eerste dag meegenomen in de stappen die doorlopen moeten worden waarbij hij voortdurend rekening houdt met onze wensen / eisen en ook de planning in de gaten houdt. Daardoor hebben we een website gekeken die helemaal voldoet aan onze wensen en bovendien ook binnen de door ons gestelde kaders! Wat ik erg prettig vind aan de samenwerking met Alexander en Peter, is dat ze proactief meedenken, praktisch ingesteld zijn en zeer klant- en servicegericht te werk gaan, waarbij ze bovendien verstand van zaken hebben en dit ook op een prettige en begrijpelijke manier weten over te brengen. Kortom, ik kan Next Lead van harte aanbevelen!

Bart van Beek
Eigenaar - Mainfield

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor Mainfield en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander