Opdrachtgever

Wil jij meteen weten of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen en ben je benieuwd hoeveel jij kunt besparen door zonne-energie op te wekken? Neem dan zeker eens een kijkje op de nieuwe website van Dakscanzonnepanelen.nl en maak gebruik van hun dakscan. Je vind op deze website bovendien alle informatie over de opbrengst, de opstelling en de hellingshoek van zonnepanelen.

Bedrijfsnaam:
Dakscan zonnepanelen
Website url:
www.dakscanzonnepanelen.nl
Projectomschrijving

In opdracht van Solease hebben wij een nieuwe WordPress website ontwikkeld voor Dakscanzonnepanelen.nl, met hierbij de focus op SEO. De menu-indeling, de snelheid van de website en de indeling van de pagina’s zijn geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google.

WordPress website

Onze werkzaamheden voor Dakscanzonnepanelen.nl

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  WordPress website

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO optimalisatie

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

Solease over onze samenwerking

Guido van Iperen

Next Lead heeft ons zeer professioneel ondersteund bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Niet alleen heb je het idee dat zij op professioneel vlak de kennis en kunde in huis hebben, maar wat ook erg prettig is bevallen, is de communicatie. Je kunt snel en informeel schakelen met ze, wat erg handig is als je bijvoorbeeld nog een paar kleine punten wilt bespreken. Erg tevreden over de samenwerking tot nu toe dus!

Guido van Iperen
Marketing- en Business Intelligence specialist

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor Dakscanzonnepanelen.nl en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander