Opdrachtgever

De VRB Adviesgroep heeft een team van veertig medewerkers en heeft zich in de afgelopen vijftien jaar gespecialiseerd in het oprichten van B.V.’s. Ondernemers uit heel Nederland weten de VRB Adviesgroep te vinden voor het oprichten ofwel omzetten van een B.V.. Bovendien verzorgt de VRB Adviesgroep de complete boekhouding voor ZZP’ers en MKB-bedrijven.

Bedrijfsnaam:
VRB Adviesgroep
Website url:
www.vrbadvies.nl
Projectomschrijving

Wij adviseren en ontzorgen de VRB Adviesgroep bij het optimaliseren van de website, de webshop, de online marketing campagnes en de automatisering & optimalisatie van (interne) bedrijfsprocessen. Wat in 2013 begon met ‘de ontwikkeling van een nieuwe website’, heeft in de afgelopen jaren geleid tot een intensieve partnership ten behoeve van alle online activiteiten van de VRB Adviesgroep.

WordPress site VRB

Onze werkzaamheden voor de VRB Adviesgroep

 • 101-browser-3

  WEBSITE

  Custom WordPress website

 • online-shop-svgrepo-com-1

  WEBSHOP

  Custom WooCommerce webshop

 • online-marketing-advertising-svgrepo-com

  ONLINE MARKETING

  SEO, SEA, Marketing automation & E-mailmarketing

 • content-svgrepo-com

  CONTENT

  SEO content optimalisatie

 • network-connection-svgrepo-com

  KOPPELINGEN

  T.b.v. automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid

 • 101-smartphone-1

  TECHNISCH ONDERHOUD

  Het updaten, beveiligen en monitoren van de systemen

ONLINE LEADGENERATIE

De focus – van de door ons ontwikkelde custom WordPress website – ligt op online leadgeneratie. Via vrbadvies.nl kun je kosteloos e-books, brochures, webinars en documenten aanvragen. De leads die – o.a. door SEO en SEA campagnes – ‘binnenkomen’ op de website worden opgevolgd door de binnendienst en krijgen bovendien (geautomatiseerde) e-mails m.b.t. bedrijfsupdates, producten en diensten.

Online marketing Utrecht
VRB Advies Next Lead

DE KLANT STAAT OP 1

Persoonlijke aandacht is een belangrijk speerpunt bij de VRB Adviesgroep. In de verschillende (online) communicatiemiddelen houden wij hier rekening mee. Zo ontvangen klanten van de VRB Adviesgroep 24 uur voor een geplande afspraak een persoonlijke SMS en wordt er na een afspraak een klanttevredenheid email gestuurd om feedback te vragen over de geleverde dienstverlening.

MARKETING AUTOMATION

Bij online leadgeneratie is een goede opvolging (van leads) cruciaal. Door het optimaal inrichten van het marketing automation process, worden vooraf opgestelde e-mails, op het gewenste moment, verstuurd naar een specifieke groep klanten. Een goede mix van online en offline communicatie is hierbij van belang.

Iconen magento 2 webshop
Magento 2 webshop laten maken

SOFTWARE KOPPELINGEN

De VRB Adviesgroep website maakt gebruik van diverse koppelingen met externe software ter bevordering van de automatisering, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt Mailchimp gebruikt voor het marketing automation process & de nieuwsbrieven en Messagebird voor het verzenden van SMS-jes. YouTube en Vimeo worden ingezet voor het gebruik van video’s (voor webinars en FAQ’s). Daarnaast is AFAS gekoppeld t.b.v. de administratie en het verwerken van leads. Daarnaast maakt de VRB Adviesgroep gebruik van Tawk.to voor de chatfunctie op de website.

WOOCOMMERCE WEBSHOP

Door middel van de custom WooCommerce webshop verkoopt de VRB Adviesgroep digitale producten aan haar klanten. Zo kunnen klanten – direct na aanschaf – aan de slag met de gekochte producten.

Next Lead iconen

NEXT LEAD & VRB OP TV

In de zomer van 2020 waren Alexander (Next Lead) en Pim (VRB Adviesgroep) te gast in het televisieprogramma ‘Ondernemerslounge’. Hier spraken zij o.a. over de samenwerking tussen Next Lead en de VRB Adviesgroep en de online activiteiten van de VRB Adviesgroep.

Magento 2 webshop

VRB Adviesgroep over onze samenwerking

Pim van Rijswijk

“Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al jaren samen met Next Lead. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website / webshop) gedeelte, ook met de daarop volgende stappen richting e-business. Nadat iemand zich via de – inmiddels door Next Lead vernieuwde – website van de VRB Adviesgroep kenbaar heeft gemaakt, wordt deze lead ook digitaal opgevolgd (e-business).”

Pim van Rijswijk
Eigenaar - VRB Adviesgroep

Hulp nodig bij jouw WordPress website?

Ik vertel je graag meer over het project voor VRB Adviesgroep en onze manier van werken.

Next Lead

Alexander