Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Referenties

Robert de Wit (Mede eigenaar van it Dreamlân… overnachten in puur Friesland)

"Mijn eerste ervaring met NextLead was een opdracht voor een animatiefilm vanuit mijn ICT-bedrijf. De pragmatische aanpak en de directe communicatie die zij daarbij hanteerden, hebben we erg gewaardeerd. Om die reden zijn we vanuit it Dreamlân… overnachten in puur Friesland ook met NextLead in zee gegaan voor het maken van onze nieuwe website. De ambities vanuit onze kant waren hoog want de tevredenheid van onze oude website was al zeer groot bij onze klanten. Maar we wilden meer, nog eigentijdser, meer beelden, interactief, meertalig, geschikt voor tablet en mobile en een efficiënt CMS dat we vrijwel volledig zelf wilden kunnen doen. Daarnaast moest de tone-of-voice perfect zijn voor een optimale conversie en uiteraard wilden we ook de SEO verder verbeteren. Ook bij deze klus heeft NextLead hun professionaliteit meer dan waargemaakt. Onze ervaring is dat er heel goed naar ons geluisterd werd. Er werden hele snelle kleine stappen gemaakt zodat we continu konden bijsturen. En dat zonder discussies over meer en minderwerk, maar alles in alle redelijkheid met open communicatie en calculatie. Het resultaat mag er zijn, een unieke website waarbij we inmiddels bijna 2x zoveel bezoekers hebben en een 30% stijging van de conversie. We hebben de volle overtuiging dat we hier de komende 5 jaar mee vooruit kunnen!"

Robert de Wit
Mede eigenaar van it Dreamlân… overnachten in puur Friesland
Peter Vernooij (Eigenaar Element Offices)

"Next Lead heeft het vernieuwen van onze website zeer professioneel aangepakt. De keuze voor Next Lead hebben we gemaakt omdat ze specialisten in huis hebben op verschillende disciplines zoals design, vormgeving, tekstschrijven, SEO en programmeren. Wij zijn tijdens het project uitstekend geadviseerd en onze input is goed verwerkt. We zijn dan ook zeer tevreden over de uitstraling en technische mogelijkheden van de website."

Peter Vernooij
Eigenaar Element Offices
Cindy van Rooy (Eigenaar Xindi Schoenen)

"Een vriend van mij raadde me aan om Alexander van Next Lead eens te bellen, voor het maken van een mooie overzichtelijke webshop die makkelijk werkt. We hebben van te voren alle opties doorgenomen en ik ben heel blij met het inzicht van Alexander en het team, waardoor wij nu een webshop hebben die goed functioneert en bij ons past. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Wij zijn heel erg tevreden met zowel de shop als de service die ze geboden hebben."

Cindy van Rooy
Eigenaar Xindi Schoenen
Merel Roks (Coordinator Marketing & Sales Adeptiv)

"Twee jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Next Lead. Zij ontwikkelden toen de website voor het merk Yourzine en zorgen nog altijd voor het onderhoud van deze website.

Eind vorig jaar lanceerden wij, na een overname van meerdere bedrijven, het overkoepelende merk Adeptiv. Met dit nieuwe merk bundelen we het beste van wat we te bieden hebben onder één dak.

Dit betekende dat we voor de lancering van Adeptiv een website wilden neerzetten die uitstraalt en een showcase vormt voor wat wij als bedrijf te bieden hebben. We hadden echter een groot probleem: tijd! Of beter gezegd, het gebrek ervan. Next Lead maakte van dit probleem echter een uitdaging die zij vol enthousiasme aangingen. En met succes! Want op de dag van lancering straalden wij vol trots met een goed werkende website!

Dit was alleen mogelijk door de positiviteit, kennis en ervaring, maar met name ook de flexibiliteit van Next Lead. Dit is de manier van samenwerken waar wij als bedrijf naar op zoek zijn.

Ik kijk uit naar een verdere samenwerking in de toekomst, want ook fase 2 van deze website plus de realisatie van de website van een nieuw zustermerk zal Next Lead voor haar rekening nemen. En terecht!"

Merel Roks
Coordinator Marketing & Sales Adeptiv
Wouter Schortinghuis  (Managing Director Gradient Compounds)

"Wij hebben Next Lead leren kennen als een prettig en professioneel bedrijf. Korte communicatielijnen en on-time, binnen budget delivery.
Helder en transparant!
Wij ontvingen veel positieve reacties van (potentiele) klanten op de nieuwe site."

Wouter Schortinghuis
Managing Director Gradient Compounds
Joost Makkinga (Eigenaar Joost Boomverzorging)

"Doordat mijn vorige website niet de gewenste resultaten opleverde en voor te weinig nieuwe klanten zorgde, raadde een vriend van mij aan om eens met Alexander van Meel te gaan praten. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam ik bij Next Lead terecht. Tijdens de afspraken vond ik dat Next Lead zeer professioneel en transparant te werk ging. Snel na de eerste afspraak kreeg ik een website-ontwerp in mijn mail waar ik zeer enthousiast over was. Nadat ik ook mijn wensen had uitgesproken ging het team aan de slag met het bouwen van de website en een bijbehorend (SEO)marketing plan. Ik ben nog steeds zeer blij met de keuze voor Next Lead! Ik mag gerust stellen dat mijn bedrijf een gigantische boost heeft gekregen en dat door Next Lead mijn agenda opeens overvol is."

Joost Makkinga
Eigenaar Joost Boomverzorging
Ad Kok (Chief Executive Actuarial Association of Europe)

"Wij hebben Next Lead leren kennen als een professionele organisatie waarbij service verlening hoog in het vaandel staat. De website van de AAE is door Next Lead geproduceerd en zij hebben ons gedurende het gehele traject van ontwerpen en bouwen uitstekend begeleidt. Ook na het operationeel worden van de website blijft de service op hetzelfde hoge niveau."

Ad Kok
Chief Executive Actuarial Association of Europe
Marleen van Meel (Eigenaar TVworkshop)

"De website van TVworkshop had een verouderde uitstraling. We hebben deze uitdaging neergelegd bij Alexander en zijn team. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen! Er is zeer snel en professioneel gewerkt. We hebben nu een website die we vol trots aan iedereen laten zien. Ook wanneer we nu nog ergens tegenaan lopen wordt er zeer adequaat gehandeld."

Marleen van Meel
Eigenaar TVworkshop
René de Wit (Projectleider en leerkracht NOVA Tienercollege)

"Via natuurcamping it Dreamlan kwamen wij in contact met Next Lead. Na een eerste persoonlijke ontmoeting ging Next Lead aan de slag met onze wensen. Gaandeweg ontstonden bij ons steeds meer nieuwe ideeën, waar Next Lead goed inhoud aan heeft gegeven. Wij zijn vooral te spreken over de flexibele en constructieve opstelling van Next Lead, waardoor we na zeer regelmatig en goed overleg tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. We ontvangen veel complimenten van bezoekers."

René de Wit
Projectleider en leerkracht NOVA Tienercollege
Remko Buijink (Partner Directivity Consulting)

"Het doel was onze website te voorzien van een moderne uitstraling en ons verhaal daar op een beeldende manier in te verwerken. Met Next Lead zijn we als eerst op zoek gegaan naar een passende vorm en gezamenlijk hebben we gekozen voor een Wordpress template. We zijn bijzonder blij met het eindresultaat en tevreden over de goede samenwerking met Next Lead."

Remko Buijink
Partner Directivity Consulting
Peter Sweep (Eigenaar Sweep Makelaardij)

"Via een bekende relatie ben ik in contact gekomen met Alexander van Next Lead. Na een goede uitleg en stappenplan, met wat ze voor ons konden betekenen zijn ze aan de slag gegaan. Afspraken werden goed na gekomen en binnen korte tijd was onze website gelanceerd op het net, tot uiterste tevredenheid."

Peter Sweep
Eigenaar Sweep Makelaardij
Louise Jorritsma (Management Heelkunde Friesland)

"Via een collega ben ik in contact gekomen met Next Lead en Alexander van Meel. Omdat onze hosting op zeer korte termijn afliep en we graag ook een nieuwe website wilden maken hebben we heel snel moeten schakelen. Dat is perfect gelukt met NEXT LEAD. Het contact met Alexander is zeer prettig. Hij heeft zeer goede kennis van zaken. Voor de “leken” kan hij de af en toe ingewikkelde website–taal erg goed vertalen naar de gebruiker wat m.i. essentieel was voor ons als klant. Daarmee was het mogelijk om onze wensen goed kenbaar te maken en Alexander heeft dit goed kunnen vertalen in een prachtige nieuwe website. In een record tempo van een week is er een hele nieuwe website neergezet. Mailtjes met wijzigingen of aanvullingen werden direct dezelfde ochtend of middag nog opgepakt en alles was keurig netjes verwerkt. Tevens is Next Lead erg goed bereikbaar en dat is voor een goede samenwerking ook erg belangrijk. Kortom : zeer positief over de inzet en resultaat van Next Lead !"

Louise Jorritsma
Management Heelkunde Friesland
Familie Smit (Eigenaar Smit Kappers)

"Alexander van Next Lead heeft ons echt begeleid tijdens het proces van het maken van een website, er is altijd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en daar is vorm aan gegeven op een manier die bij ons past. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, een pakkende one-page website waar alles op staat! Nog belangrijker, onze klanten zijn er erg tevreden over, een beter compliment kun je niet krijgen!"

Familie Smit
Eigenaar Smit Kappers
Jeanet Diemers-Hospes (Eigenaar Reisburo Franeker)

"Via Tripledots (copywriter) zijn wij in contact gekomen met Alexander van Next Lead. Dank voor het meedenken en de frisse input van beide bedrijven, we zijn ontzettend blij met het resultaat. Alexander is altijd goed bereikbaar, luistert goed en handelt snel, wij kunnen Next Lead aan een ieder aanraden."

Jeanet Diemers-Hospes
Eigenaar Reisburo Franeker
Raoul van der Ploeg (Management Consultant BearingPoint)

"Zeer prettig samengewerkt met Alexander en Christian bij het optimaliseren van de BearingPoint CCDNA website. Helder in de communicatie, pragmatisch en natuurlijk een zeer nette website als eindresultaat. Hartelijk dank!"

Raoul van der Ploeg
Management Consultant BearingPoint
Francesco Jetten (Eigenaar Leidsche Rijn Tennis)

"Ik ben zeer tevreden met het advies en eindresultaat door Next Lead! Een nieuw fris logo en een mooie website van mijn tennisschool. Daarnaast helpt Next Lead ons ook met het verzenden van nieuwsbrieven. Doordat Alexander ook in de tenniswereld zijn weg kent, kon hij heel goed meedenken en mij adviseren.

Mijn relaties zal ik zeker verwijzen naar Next Lead."

Francesco Jetten
Eigenaar Leidsche Rijn Tennis
Eddie van Kooij (Eigenaar Van Kooij Consultancy)

"NextLead heeft in relatief korte tijd een zeer strakke website neergezet. Een simpele one-pager met niet teveel tekst, maar heel mooi vormgegeven. Dit sluit perfect aan bij mijn dienstverlening. Ik krijg er veel oprechte complimenten over. De samenwerking was prettig, laagdrempelig, maar wel zakelijk en met oog op het resultaat. Er is goed geluisterd naar mijn wensen waarbij zij zich flexibel opstelden.

Bedankt voor mijn website en ik kan NextLead zeker aanraden!"

Eddie van Kooij
Eigenaar Van Kooij Consultancy
Ton Maas & Gitta Everdinck (Eigenaren KurantiZ)

"Wij hebben erg leuk samen gewerkt met Next Lead. Professioneel, inspirerend, accuraat en vooral geduldig."

Ton Maas & Gitta Everdinck
Eigenaren KurantiZ
Esther van Zijl (Marketing QSM Europe)

"Met spoed een website ontwikkelen om op de actualiteiten in te springen, dat is ons gelukt in samenwerking met Next Lead. Met de pragmatische aanpak en het snelle schakelen staat er een professionele en moderne website. Ook in de laatste fase van het traject denkt Next Lead mee en zorgen ze ervoor dat de puntjes op de i goed en kwalitatief doorgevoerd worden."

Esther van Zijl
Marketing QSM Europe
Bart van Beek & Dion Paaijmans (Eigenaren Mainfield)

"Na een prettige kennismaking is Alexander en zijn team van start gegaan met de ontwikkeling van onze huisstijl en website. In deze periode hebben we gemerkt dat Alexander goed luistert en inventariseert en zich makkelijk weet de verplaatsen in onze business. Hij schakelt snel, is duidelijk en denkt actief mee over hoe we tot de beste oplossing kunnen komen. We zijn erg blij met het eindresultaat."

Bart van Beek & Dion Paaijmans
Eigenaren Mainfield
Jimmy Lin (Eigenaar restaurant Xin Hua)

"Na vele jaren hebben we onze oude website vervangen voor een nieuwe website. We zijn tevreden met het resultaat! Het is een moderne en overzichtelijke site geworden. Bedankt voor het maken van de website!"

Jimmy Lin
Eigenaar restaurant Xin Hua
John Miller (Eigenaar Millers Time)

"Ik ben Alexander van “Next Lead” tegengekomen op de bouwbeurs in Utrecht waar hij een stand had. Ik was van plan om een nieuwe website te laten ontwikkelen en ik dacht “bouw, beurs en bouwkosten” dit moet de perfecte combinatie zijn. Het probleem was dat ik heel goed wist wat ik niet wilde maar niet precies wat en hoe ik het dan wel wilde hebben. Alexander heeft mij hierbij goed geholpen om een format te kiezen. Alles bij elkaar was het best een zware bevalling gezien de omvang van de site maar ook omdat ik halverwege het project besloot om een tweetalige site te maken. Alexander was altijd goed te bereiken en omdat ik geen e-mail fan ben zijn er aardig wat telefoongesprekken geweest. Hij had altijd geduld en heeft mij heel goed geholpen om de site te kunnen begrijpen zodat ik die zelf kan beheren. Het heeft iets langer geduurd dan ik had gehoopt maar ik ben heel blij met het eindresultaat en de site heeft ook al gezorgd voor nieuwe klanten. De volgende fase ga ik zeker ook doen met Next Lead."

John Miller
Eigenaar Millers Time
Kay van den Bosch (Eigenaar LaKay Catering & Events)

"Samenwerken in deze tijd is heel erg belangrijk en dat hebben wij gedaan met Next Lead. Een zeer fijn en betrouwbaar bedrijf waar alles kan. Niks is Alexander en zijn team te veel, jongens super bedankt voor het ontwikkelen van onze nieuwe website."

Kay van den Bosch
Eigenaar LaKay Catering & Events
Steven van den Heuvel (Manager Creative Beverage Company)

"Via een bekende ben ik in contact gekomen met Alexander. Na een eerste ontmoeting en een passende offerte kwamen we al snel tot de eerste opdracht; de website maken voor Creative Beverage Company. Van begin tot eind verliep de samenwerking en communicatie erg soepel. Er werd goed meegedacht om samen tot een mooi resultaat te komen. Dat is ook zeker gelukt, vandaar dat wij snel daarna ook een tweede opdracht aan Next Lead hebben gegeven om de website voor TUBES B.V. te maken. Next Lead is een fijne partner en kan ik zeker aanraden."

Steven van den Heuvel
Manager Creative Beverage Company
Garry Inge (Eigenaar De Hypotheekvoordeelkaart B.V.)

"Bedankt voor de prettige samenwerking bij het tot stand brengen van de website. Ik kan alleen maar vaststellen dat ik zeer tevreden ben over jullie werkwijze."

Garry Inge
Eigenaar De Hypotheekvoordeelkaart B.V.
Anne Bruintjes (Partner MavenBlue B.V.  )

"Bij de start van onze onderneming zochten we een veelzijdige en flexibele online partner. Na een prettig eerste gesprek bij Next Lead volgde snel een scherpe offerte voor een website, een logo, visitekaartjes en enkele op maat gemaakte afbeeldingen. Vervolgens heeft Next Lead op basis van onze eerste input en doorlopende feedback binnen enkele weken een eindproduct opgeleverd om trots op te zijn. We krijgen uitsluitend positieve reacties op de vormgeving van ons logo en de website."

Anne Bruintjes
Partner MavenBlue B.V.
Vincent Jongerius (Eigenaar Aemstelflora)

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Next Lead. Zeer snelle acties na besprekingen over de wensen van de klantzijde, maar ook zeer goed inspringen op de wensen en mogelijkheden voor de desbetreffende organisatie. De persoonlijke benadering heeft voor ons de doorslag gegeven om met Next Lead in zee te gaan en wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Naast de standaard site hebben zij ook de mobiele site voor ons ontwikkeld en scoren wij hoog in google zonder maandelijkse lasten voor campagnes."

Vincent Jongerius
Eigenaar Aemstelflora
Ralph Bakker (Algemeen directeur ET3EU)

"Next Lead is een professioneel online marketing bureau en ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Er wordt altijd perfect rekening gehouden met onze wensen en daarnaast wordt er proactief meegedacht over het eindresultaat. Next Lead levert meer dan afgesproken en dit alles voor een scherpe prijs. Een fijne partij om mee samen te werken en ik beveel hen dan ook zeker aan!"

Ralph Bakker
Algemeen directeur ET3EU
Edzard Prent (Eigenaar Prent BV)

"Wij zijn blij met het eindresultaat. Het is een professionele website geworden. Next Lead heeft verstand van zaken en is creatief. Daarnaast houden zij rekening met wensen, denken mee en geven zelf ook goede suggesties. Wij krijgen complimenten dat de website er goed uitziet!"

Edzard Prent
Eigenaar Prent BV
T. Koelma (Mede Eigenaar Jelsma Koelma Notarissen)

"De zeer fijne samenwerking met Next Lead heeft geresulteerd in meer online vragen. Naast een prachtige website staan wij ook bovenaan met het zoekwoord “Notaris Franeker”. Dit bedrijf kan ik ten zeerste aanbevelen."

T. Koelma
Mede Eigenaar Jelsma Koelma Notarissen
Pim van Rijswijk (Eigenaar VRB Adviesgroep)

"Na een goede eerste indruk van Alexander van Meel en een interessante ‘prijs/product’ offerte heeft Next Lead van VRB Adviesgroep de opdracht gekregen om in verschillende fasen een vijftal websites te ontwikkelen en op elkaar af te stemmen. Wij zijn erg enthousiast over het eindresultaat. Wat naast het gewenste eindresultaat ook positief is geweest is de flexibele en meedenkende opstelling en houding van Alexander. Alexander weet de verschillende disciplines en personen die zijn benodigd om tot het gewenste resultaat te komen goed te managen."

Pim van Rijswijk
Eigenaar VRB Adviesgroep
Klaas Mollema (Mede Eigenaar West Yachting )

"Op een verjaardag kom ik in contact met een van de heren van Nextlead over het feit dat wij bezig waren met het vernieuwen van onze website. Ik gaf aan dat wij een offerte gekregen hadden en prompt daarop werd er aangegeven dat dit goedkoper en mooier kon. Hij liet mij een sneak preview zien en mijn interesse was gewekt. De maandag daarop besproken met mijn compagnon en die was ook enthousiast en gelijk een afspraak gemaakt. Daarna is alles vlot verlopen en zijn onze wensen goed in kaart gebracht en binnen een korte periode was alles super geregeld en belangrijk is dat er meegedacht wordt om tot een perfect resultaat te komen. Ook nadat alles gerealiseerd is en er vragen zijn verloopt de after Sales prima,vlot en naar wens."

Klaas Mollema
Mede Eigenaar West Yachting