Ervaringen van onze klanten

Referenties

Sylvia Harremanse

Voor de meeste van onze online activiteiten werken wij samen met NEXT LEAD, en naar volle tevredenheid! Waar Alexander en zijn team mij het meest mee verrast hebben is het de toewijding en snelheid waarmee projecten worden opgepakt. De bereikbaarheid van de mannen is optimaal. En de communicatie ijzersterk. Tijdens een aantal tests die we moesten uitvoeren werden we van (half)uur tot uur op de hoogte gehouden, zelfs in de avond. Dit geeft het geruste gevoel dat NEXT LEAD er echt is voor jou als klant. En het proactief meedenken met de overall business vanuit Alexander … ik hou ervan. Er is toch niets fijner dan samenwerken met ondernemers die passie hebben voor hun vakgebied!

Sylvia Harremanse
Manager Business Development - Brocacef Supplies & Services
Guido van Iperen

NEXT LEAD heeft ons zeer professioneel ondersteund bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Niet alleen heb je het idee dat zij op professioneel vlak de kennis en kunde in huis hebben, maar wat ook erg prettig is bevallen, is de communicatie. Je kunt snel en informeel schakelen met ze, wat erg handig is als je bijvoorbeeld nog een paar kleine punten wilt bespreken. Erg tevreden over de samenwerking tot nu toe dus!

Guido van Iperen
Marketing- en Business Intelligence specialist
Sandra Ketellapper

Bedankt voor de flexibiliteit, jullie snelle handelen en het persoonlijke contact om af en toe dingen toe te lichten. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig.

Sandra Ketellapper
Marketing & Innovation Manager - Lekkerkerker Groep
Peter Gadellaa

Het was voor CLS Trainingen een feest om samen met het team van NEXT LEAD het traject naar een nieuwe website in te zetten en met succes af te ronden. Het team van NEXT LEAD wist onze wensen iedere keer weer te concretiseren en te verwerken in onze nieuwe website. Bovendien wist NEXT LEAD haarscherp onze bedrijfsidentiteit te vangen in de nieuwe site. NEXT LEAD bestaat uit een groep sympathieke mensen, die allen bereid zijn om out of the box te denken. Alle expertise is in huis om een professionele maatwerkwebsite te ontwikkelen, te onderhouden én door te ontwikkelen. Want juist dát is voor ons zo belangrijk: het continue verder ontwikkelen, zodat wij nu én in de toekomst onze (potentiële) klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ook de flexibiliteit van NEXT LEAD maakt de samenwerking bijzonder prettig. Problemen waar wij tegenaan lopen worden altijd snel en deskundig getackeld. Kortom: wij zijn heel blij met onze nieuwe, prachtige website en met de fijne samenwerking met NEXT LEAD. Wij kunnen NEXT LEAD van harte aanbevelen!

Peter Gadellaa
Eigenaar - CLS trainingen
Pim van Rijswijk

Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al jaren samen met NEXT LEAD. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website/ webshop) gedeelte, ook met de daaropvolgende stappen richting e-business. Nadat iemand zich via de – inmiddels door NEXT LEAD vernieuwde – website van de VRB Adviesgroep kenbaar heeft gemaakt, wordt deze lead ook digitaal opgevolgd (e-business). De naam ‘NEXT LEAD’ heeft dus voor VRB een dubbele betekenis, omdat het zowel betrekking heeft op de ‘aantallen’ leads die bij VRB binnen blijven komen als ook op de (digitale) opvolging van iedere lead.

Pim van Rijswijk
Eigenaar - VRB Adviesgroep
Rein Verweijen

In opdracht van sportevenementenbureau Team TOC heeft NEXT LEAD de officiële website ontwikkeld van de WFDF 2020 World Ultimate & Guts Championships, oftewel de wereldkampioenschappen Ultimate frisbee 2020. Ultimate frisbee is de sport van de toekomst. Naast een mannen en vrouwen competitie is er ook een mixed competitie, de wedstrijden op de WK worden gespeeld zonder scheidsrechter en er is veel aandacht voor thema’s als gelijkwaardigheid, duurzaamheid en diversiteit. Een moderne sport als Ultimate frisbee vraagt uiteraard om een moderne website. NEXT LEAD heeft ons hierbij uitstekend geholpen. De website voldoet aan al onze wensen en het project is binnen de deadline opgeleverd. Daarnaast zijn Alexander, Peter en de rest van het team enorm betrokken en flexibel, wat van NEXT LEAD een prettige partij maakt om mee samen te werken. Team TOC is mede dankzij NEXT LEAD klaar om de grootste én beste WK Ultimate frisbee ooit te organiseren!

Rein Verweijen
Marketing en Communicatie - Team TOC
Bart van Beek

Dit jaar heeft Alexander ons opnieuw geholpen met de bouw van een nieuwe website. Na een goede inventarisatie waarbij we uitgebreid hebben stilgestaan bij wat wij wel en niet belangrijk vinden, heeft hij enkele concrete opties aan ons voorgelegd. Nadat we een keuze hebben gemaakt, zijn we het traject verder ingegaan en heeft Alexander, samen met zijn collega Peter, ons vanaf de eerste dag meegenomen in de stappen die doorlopen moeten worden waarbij hij voortdurend rekening houdt met onze wensen / eisen en ook de planning in de gaten houdt. Daardoor hebben we een website gekeken die helemaal voldoet aan onze wensen en bovendien ook binnen de door ons gestelde kaders! Wat ik erg prettig vind aan de samenwerking met Alexander en Peter, is dat ze proactief meedenken, praktisch ingesteld zijn en zeer klant- en servicegericht te werk gaan, waarbij ze bovendien verstand van zaken hebben en dit ook op een prettige en begrijpelijke manier weten over te brengen. Kortom, ik kan NEXT LEAD van harte aanbevelen!

Bart van Beek
Eigenaar - Mainfield
Robert de Wit

Inmiddels is onze website www.itdreamlan.nl ruim 4 jaar actief. Na de oplevering door NEXT LEAD begin 2015 hadden we in het eerste jaar direct al 2x zoveel bezoekers en een 30% stijging in conversie. Daar hadden we natuurlijk niet van durven dromen en vroegen ons direct af hoe we dit konden gaan vast houden. De afgelopen jaren zijn we samen met NEXT LEAD continu op zoek gegaan naar verdere verbeteringen. Het leken vaak kleine aanpassingen maar ze hadden wel degelijk invloed op het resultaat. Daarmee hebben we de afgelopen jaren een continue groei van 20% per jaar in het aantal bezoekers en betrokkenheid kunnen realiseren.

De werkwijze van NEXT LEAD kenmerkt zich tot snel pragmatisch werken en zoeken naar de beste oplossingen met de minste inspanning. Bij kleine aanpassingen en adviezen wordt nooit moeilijk gedaan over prijs en voor grotere aanpassingen zoeken ze altijd naar een betaalbare oplossing. De eerste oplevering beoordeel ik altijd kritisch en in goed overleg worden dan snel nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Het eindoordeel laten we altijd over aan de bezoeker en daarvan krijgen we zonder uitzondering grote complimenten voor onze website.

De gewenste levensduur van onze website hadden we op zo’n 5 jaar gesteld. Daarin moeten we NEXT LEAD nu een beetje ‘teleurstellen’ want ze hebben hun werk zo goed gedaan dat ze nog even niet aan de slag kunnen met onze volgende nieuwe website.

Robert de Wit
Eigenaar - It Dreamlân
Joost Makkinga

Doordat mijn vorige website niet de gewenste resultaten opleverde en voor te weinig nieuwe klanten zorgde, raadde een vriend van mij aan om eens met Alexander van Meel te gaan praten. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam ik bij NEXT LEAD terecht. Tijdens de afspraken vond ik dat NEXT LEAD zeer professioneel en transparant te werk ging. Snel na de eerste afspraak kreeg ik een website-ontwerp in mijn mail waar ik zeer enthousiast over was. Nadat ik ook mijn wensen had uitgesproken ging het team aan de slag met het bouwen van de website en een bijbehorend (SEO)marketing plan. Ik ben nog steeds zeer blij met de keuze voor NEXT LEAD! Ik mag gerust stellen dat mijn bedrijf een gigantische boost heeft gekregen en dat door NEXT LEAD mijn agenda opeens overvol is.

Joost Makkinga
Eigenaar - Joost Boomverzorging
Wouter Schortinghuis

Wij hebben NEXT LEAD leren kennen als een prettig en professioneel bedrijf. Korte communicatielijnen en on-time, binnen budget delivery. Helder en transparant!
Wij ontvingen veel positieve reacties van (potentiele) klanten op de nieuwe site.

Wouter Schortinghuis
Managing Director - Gradient Compounds
René de Wit

Via natuurcamping it Dreamlan kwamen wij in contact met NEXT LEAD. Na een eerste persoonlijke ontmoeting ging NEXT LEAD aan de slag met onze wensen. Gaandeweg ontstonden bij ons steeds meer nieuwe ideeën, waar NEXT LEAD goed inhoud aan heeft gegeven. Wij zijn vooral te spreken over de flexibele en constructieve opstelling van NEXT LEAD, waardoor we na zeer regelmatig en goed overleg tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. We ontvangen veel complimenten van bezoekers.

René de Wit
Projectleider en leerkracht - Nova Tienercollege
Remko Buijink

Het doel was onze website te voorzien van een moderne uitstraling en ons verhaal daar op een beeldende manier in te verwerken. Met NEXT LEAD zijn we als eerst op zoek gegaan naar een passende vorm en gezamenlijk hebben we gekozen voor een WordPress template. We zijn bijzonder blij met het eindresultaat en tevreden over de goede samenwerking met NEXT LEAD.

Remko Buijink
Partner - Directivity Consulting
Familie Smit

Alexander van NEXT LEAD heeft ons echt begeleid tijdens het proces van het maken van een website, er is altijd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en daar is vorm aan gegeven op een manier die bij ons past. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, een pakkende one-page website waar alles op staat! Nog belangrijker, onze klanten zijn er erg tevreden over, een beter compliment kun je niet krijgen!

Familie Smit
Eigenaar - Smit Kappers
John Miller

Na 6 jaar heb ik mijn website door NEXT LEAD laten vernieuwen/verbeteren.

In de laatste 6 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest, niet alleen in mijn bedrijf maar ook wat mogelijk is met een website.

Nu heb ik weer een website met een frisse en strakke uitstraling, moderne look, makkelijk te navigeren en ook gemakkelijk om zelf te beheren.

Samen met NEXT LEAD heb ik een nieuw sjabloon uitgezocht waar al mijn diensten mooi in gepresenteerd worden.

NEXT LEAD heeft de informatie die ik wil hebben overgezet van de oude site naar de nieuwe en via een link was het mogelijk real time de aanpassingen te volgen voordat de site live ging.

Het was ook het mogelijk om zelf aanpassingen te doen en projecten & afbeeldingen toe te voegen in dit stadium.

Is jouw website verouderd of heb je een website nodig voor jouw bedrijf, NEXT LEAD kan al jouw wensen omzetten naar een prachtige site.

John Miller
Eigenaar - Millers Time
Heleen Makkinga

Ik kwam bij NEXT LEAD via mijn broer, die heel enthousiast was over de samenwerking en zijn website. Inmiddels ben ik ook ‘fan’ van NEXT LEAD. Hun service is dusdanig dat ik tijdens de ontwikkeling van mijn website steeds het gevoel had dat ik de enige klant was. Het eindresultaat is een mooie en goed werkende website, waar ik ontzettend blij mee ben!

Heleen Makkinga
Eigenaar - Pressing Matters
Bas Savenije

Medio 2016 werd besloten om het Lewis Carroll Genootschap, na een slapend bestaan van enkele decennia, nieuw leven in te blazen. Een website is dan een belangrijk teken van leven en NEXT LEAD heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Snel en professioneel werd een prima website neergezet die goed scoort bij onze doelgroep en bij de internationale collega’s. De website is onontbeerlijk voor onze continuïteit, we breiden hem geleidelijk uit (bijvoorbeeld met een webshop) en uiteraard willen we ook de functionaliteit up-to-date houden. NEXT LEAD geeft ons daarbij steeds op prettige wijze deskundig advies en zet onze wensen snel om in adequate actie.

Bas Savenije
Voorzitter - Lewis Carroll Genootschap
Leon de Vries

NEXT LEAD is professioneel en voldoet aan de verwachtingen. Mijn keuze voor NEXT LEAD is tot dusver goed bevallen. De voornaamste eigenschap die ik waardeer is dat er wordt meegedacht. Niet alleen een opdracht uitvoeren, maar ook de opdracht aanvullen of kritische vragen stellen omdat ‘wat wij denken dat juist is’ niet altijd de beste optie of keuze is.

Leon de Vries
Directeur - Beryl Media
Lion Nussbaum

Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met NEXT LEAD. Alexander en zijn team bieden ons een echte full service dienstverlening op het gebied van de webshop, online marketing en technische koppelingen. Vragen worden altijd erg snel beantwoord en er wordt goed meegedacht over nieuwe ideeën en campagnes. Indien je ook op zoek bent naar een professionele online partner, dan ben je bij NEXT LEAD aan het goede adres.

Lion Nussbaum
Manager - Lion Beddenshop
Hilde Scheepens

NEXT LEAD heeft met Alexander en zijn team niet alleen een erg professioneel en kundig team, maar zeker ook een team dat zijn afspraken meer dan nakomt. Zij zijn te allen tijde bereid om mee te denken en een stapje extra te zetten. Eigenlijk denken zij niet alleen mee, maar ook vooruit. Ze komen met ideeën en oplossingen waar wij (als leek op dit vlak) niet zomaar aan zouden hebben gedacht. Ze onderbouwen hun bevindingen goed en op een manier dat het ook voor mensen uit een hele andere branche tastbaar wordt. Onder meer de bereikbaarheid, de communicatie en de doeltreffendheid van Alexander en zijn team zijn top! Ik kan NEXT LEAD aan iedere collega-ondernemer dus van harte aanbevelen!

Hilde Scheepens
Manager - Solution4care
Willem Libourel

Al een aantal jaar werkt SprayPay samen met NEXT LEAD op het gebied van online marketing en onze website. NEXT LEAD is zeker een aanrader. Kwaliteit en alles conform de afspraak.

Willem Libourel
Co Founder - SprayPay
Manda Willems

Alexander en zijn team hebben de nieuwe webshop van Orfèvre ontwikkeld. Ik ben super blij met de samenwerking en het eindresultaat. Er wordt goed meegedacht en geadviseerd. Ik kan NEXT LEAD aan iedereen aanbevelen!

Manda Willems
Eigenaar - Orfèvre
Bart van Nuland

Fijne samenwerking met het team van professionals bij NEXT LEAD!!! Na in 3 jaar tijd 2x opnieuw een webshop ontwikkeld te hebben voor Q-LINN waarbij de uitvoerende partij de simpele afgesproken doelen maar niet voor elkaar kreeg ben ik Alexander tegengekomen op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht (aanrader voor iedere online ondernemer). Wat de heren van NEXT LEAD erg siert is dat het hele team bij de aanbestedingsfase betrokken wordt. Samen brainstormen, wat kan wel, wat kan niet. Alle facetten hebben met elkaar te maken, en moeten dus goed op elkaar afgestemd worden om een mooi geheel te kunnen maken. Deze super aanpak was voor mij echt een verademing! Juist door vooraf de moeite te nemen om voor akkoord opdracht het complete team te laten brainstormen en het plan volledig te laten optuigen, krijg je voor iedereen duidelijkheid. Super! Alexander werkt met een team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisme heeft, waarbij hij de hoofdverantwoordelijke is. Het voordeel hierbij is flexibiliteit en de juiste kennis per project bundelen. Heerlijk om te zien wat dit team voor elkaar krijgt. Voordat ik het contract tekende heb ik gevraagd voor enkele referenties, waarmee ik contact heb gezocht. Lof alom, en ik sluit me hierbij aan!! Op naar nog vele mooie projecten!

Bart van Nuland
Eigenaar - Q-Linn
Paul Bos

Wij hebben NEXT LEAD gevraagd onze nieuwe website te ontwikkelen. Hierbij is vooraf duidelijk het traject van ontwerp tot en met realisatie doorgenomen, en de belofte gedaan dat ze pas klaar waren als wij 100% tevreden waren. Deze belofte zijn ze zeker nagekomen.

Paul Bos
Eigenaar - Root BV
Suzanne Reijgersberg

Ondanks dat wij onze website pas een paar maanden in de lucht hadden, merkten we dat deze niet helemaal voldeed aan onze wensen. Via een creatief bureau waar we mee samenwerkten voor de ontwikkeling van ons logo en huisstijl zijn we bij NEXT LEAD terechtgekomen. Zij hebben ons vervolgens geholpen met het bouwen en ontwikkelen van onze nieuwe website, inclusief webshop. Dat laatste ontbrak in onze ‘oude site’. Omdat wij met Masterpiece nog helemaal in het begin staan van ons bedrijf zijn we her en der nog zoekende naar hoe we onze boodschap het beste over kunnen brengen. Peter en Alexander hebben ons hierin heel fijn en goed ondersteund. Het was heel prettig werken met ze. Snel, creatief, initiatief nemend, transparant en eerlijk. Na oplevering heeft NEXT LEAD ons een korte stoomcursus gegeven voor het doen van eigen en kleine aanpassingen in de website. Zij gaven aan ons nog te willen helpen met de wat grotere vraagstukken. En dat hebben ze dan ook gedaan. Snel, vriendelijk en zonder ‘uurtje factuurtje’. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen op onze website. Mede hierom en de hele fijne laagdrempelige samenwerking zouden wij NEXT LEAD aan iedereen aanraden.

Suzanne Reijgersberg
Eigenaar - Masterpiece
Harry Scholtes

NEXT LEAD heeft zorggedragen voor het vernieuwen van de website van Transformee, om de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de site te verhogen is de site opnieuw opgebouwd. Voor ombouw is door NEXT LEAD een korte en bondige analyse gemaakt van de beperkingen van de oude site en weergegeven op welke wijze deze beperkingen weggenomen konden worden. Na opdracht heeft NEXT LEAD in korte tijd de nieuwe opbouw van de site weten te realiseren. Vanuit NEXT LEAD is gedurende het proces helder en periodiek gecommuniceerd omtrent de voortgang en eventuele vragen welke tijdens uitvoering waren gerezen. Wij hebben NEXT LEAD leren kennen als een prettige partner die haar afspraken nakomt, op de juiste wijze bezig is met het managen van verwachtingen en een eindproduct heeft neergezet wat overeenkomt met hetgeen vooraf duidelijk is gemaakt. Na opleveren van het eindproduct blijft NEXT LEAD een betrokken partij om te bezien of en waar zij haar klant kan ondersteunen en of het eindproduct na oplevering voldoet aan de wensen van de klant.

Harry Scholtes
Eigenaar - Transformée
Ad Kok

Wij hebben NEXT LEAD leren kennen als een professionele organisatie waarbij service verlening hoog in het vaandel staat. De website van de AAE is door NEXT LEAD geproduceerd en zij hebben ons gedurende het gehele traject van ontwerpen en bouwen uitstekend begeleidt. Ook na het operationeel worden van de website blijft de service op hetzelfde hoge niveau.

Ad Kok
Chief Executive - Actuarial Association of Europe
Marleen van Meel

De website van TVworkshop had een verouderde uitstraling. We hebben deze uitdaging neergelegd bij Alexander en zijn team. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen! Er is zeer snel en professioneel gewerkt. We hebben nu een website die we vol trots aan iedereen laten zien. Ook wanneer we nu nog ergens tegenaan lopen wordt er zeer adequaat gehandeld.

Marleen van Meel
Eigenaar - TV Workshop
Vincent Jongerius

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met NEXT LEAD. Zeer snelle acties na besprekingen over de wensen van de klantzijde, maar ook zeer goed inspringen op de wensen en mogelijkheden voor de desbetreffende organisatie.

Vincent Jongerius
Eigenaar - Aemstel Flora & Jongerius Tuinen
Louise Jorritsma

Via een collega ben ik in contact gekomen met NEXT LEAD en Alexander van Meel. Omdat onze hosting op zeer korte termijn afliep en we graag ook een nieuwe website wilden maken hebben we heel snel moeten schakelen. Dat is perfect gelukt met NEXT LEAD. Het contact met Alexander is zeer prettig. Hij heeft zeer goede kennis van zaken. Voor de “leken” kan hij de af en toe ingewikkelde website–taal erg goed vertalen naar de gebruiker wat m.i. essentieel was voor ons als klant. Daarmee was het mogelijk om onze wensen goed kenbaar te maken en Alexander heeft dit goed kunnen vertalen in een prachtige nieuwe website. In een record tempo van een week is er een hele nieuwe website neergezet. Mailtjes met wijzigingen of aanvullingen werden direct dezelfde ochtend of middag nog opgepakt en alles was keurig netjes verwerkt. Tevens is NEXT LEAD erg goed bereikbaar en dat is voor een goede samenwerking ook erg belangrijk. Kortom : zeer positief over de inzet en resultaat van NEXT LEAD!

Louise Jorritsma
Management - Heelkunde Friesland
Jimmy Lin

Na vele jaren hebben we onze oude website vervangen voor een nieuwe website. We zijn tevreden met het resultaat! Het is een moderne en overzichtelijke site geworden. Bedankt voor het maken van de website!

Jimmy Lin
Eigenaar - Restaurant Xin Hua
Bas Stolwijk

NEXT LEAD is een prettige partner om mee samen te werken. Ze hebben onze beide websites vernieuwd en goed ingespeeld op onze wensen. Op die manier hebben we nu websites die zowel visueel als qua gebruiksgemak en beveiliging optimaal zijn. Daarbij is het contact altijd prettig en worden verzoeken snel opgevolgd.

Bas Stolwijk
Mede-eigenaar - Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs & Sportaccountant
Tobias Kaandorp

“Een partner met brede expertise. Als starter met een niet al te groot budget, krijg je toch de juiste aandacht. Echte toppers!”

Tobias Kaandorp
Eigenaar - Pro-Alarm
Christiaan van Rooijen

Omdat wij als bedrijf op zoek waren naar meer inzicht in de prestaties van onze Google Adwords campagnes, zijn wij eens verder kennis gaan maken. Onze verschillende websites werden namelijk al met hoge snelheid door NEXT LEAD online gehouden. Na een goed gesprek, volgde een inventarisatie en met de juiste disciplines aan tafel zijn de eerste stappen gezet om Adwords te optimaliseren. De ervaring binnen NEXT LEAD, maar ook de juiste behendige personen die alles helder kunnen uitleggen – maakt het dat wij alles volledig aan hen uitbesteden.

Christiaan van Rooijen
Directeur - Wifiprofs