Referenties

Hieronder vind je een overzicht van referenties van onze klanten.

Het was voor CLS Trainingen een feest om samen met het team van Next Lead het traject naar een nieuwe website in te zetten en met succes af te ronden. Het team van Next Lead wist onze wensen iedere keer weer te concretiseren en te verwerken in onze nieuwe website. Bovendien wist Next Lead haarscherp onze bedrijfsidentiteit te vangen in de nieuwe site.

Next Lead bestaat uit een groep sympathieke mensen, die allen bereid zijn om out of the box te denken. Alle expertise is in huis om een professionele maatwerkwebsite te ontwikkelen, te onderhouden én door te ontwikkelen. Want juist dát is voor ons zo belangrijk: het continue verder ontwikkelen, zodat wij nu én in de toekomst onze (potentiële) klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Ook de flexibiliteit van Next Lead maakt de samenwerking bijzonder prettig. Problemen waar wij tegenaan lopen worden altijd snel en deskundig getackeld.

Kortom: wij zijn heel blij met onze nieuwe, prachtige website en met de fijne samenwerking met Next Lead. Wij kunnen Next Lead van harte aanbevelen!

Peter Gadellaa

Eigenaar CLS Trainingen

Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al jaren samen met Next Lead. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website / webshop) gedeelte, ook met de daarop volgende stappen richting e-business. Nadat iemand zich via de – inmiddels door Next Lead vernieuwde – website van de VRB Adviesgroep kenbaar heeft gemaakt, wordt deze lead ook digitaal opgevolgd (e-business). De naam ‘Next Lead’ heeft dus voor VRB een dubbele betekenis, omdat het zowel betrekking heeft op de ‘aantallen’ leads die bij VRB binnen blijven komen als ook op de (digitale) opvolging van iedere lead.

Pim van Rijswijk

Eigenaar VRB Adviesgroep

Wij hebben Next Lead gevraagd onze nieuwe website te ontwikkelen. Hierbij is vooraf duidelijk het traject van ontwerp tot en met realisatie doorgenomen, en de belofte gedaan dat ze pas klaar waren als wij 100% tevreden waren. Deze belofte zijn ze zeker nagekomen.

Paul Bos

Eigenaar Root BV

Dit jaar heeft Alexander ons opnieuw geholpen met de bouw van een nieuwe website. Na een goede inventarisatie waarbij we uitgebreid hebben stilgestaan bij wat wij wel en niet belangrijk vinden, heeft hij enkele concrete opties aan ons voorgelegd. Nadat we een keuze hebben gemaakt, zijn we het traject verder ingegaan en heeft Alexander, samen met zijn collega Peter, ons vanaf de eerste dag meegenomen in de stappen die doorlopen moeten worden waarbij hij voortdurend rekening houdt met onze wensen / eisen en ook de planning in de gaten houdt. Daardoor hebben we een website gekeken die helemaal voldoet aan onze wensen en bovendien ook binnen de door ons gestelde kaders! Wat ik erg prettig vind aan de samenwerking met Alexander en Peter, is dat ze proactief meedenken, praktisch ingesteld zijn en zeer klant- en servicegericht te werk gaan, waarbij ze bovendien verstand van zaken hebben en dit ook op een prettige en begrijpelijke manier weten over te brengen. Kortom, ik kan Next Lead van harte aanbevelen!

Bart van Beek

Eigenaar Mainfield

Next Lead heeft zorggedragen voor het vernieuwen van de website van Transformee, om de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de site te verhogen is de site opnieuw opgebouwd.

Voor ombouw is door Next Lead een korte en bondige analyse gemaakt van de beperkingen van de oude site en weergegeven op welke wijze deze beperkingen weggenomen konden worden. Na opdracht heeft Next Lead in korte tijd de nieuwe opbouw van de site weten te realiseren. Vanuit Next Lead is gedurende het proces helder en periodiek gecommuniceerd omtrent de voortgang en eventuele vragen welke tijdens uitvoering waren gerezen.

Wij hebben Next Lead leren kennen als een prettige partner die haar afspraken nakomt, op de juiste wijze bezig is met het managen van verwachtingen en een eindproduct heeft neergezet wat overeenkomt met hetgeen vooraf duidelijk is gemaakt. Na opleveren van het eindproduct blijft Next Lead een betrokken partij om te bezien of en waar zij haar klant kan ondersteunen en of het eindproduct na oplevering voldoet aan de wensen van de klant.

Harry Scholtes

Eigenaar Transformée

Inmiddels is onze website www.itdreamlan.nl ruim 4 jaar actief. Na de oplevering door Next Lead begin 2015 hadden we in het eerste jaar direct al 2x zoveel bezoekers en een 30% stijging in conversie. Daar hadden we natuurlijk niet van durven dromen en vroegen ons direct af hoe we dit konden gaan vast houden. De afgelopen jaren zijn we samen met Next Lead continu op zoek gegaan naar verdere verbeteringen. Het leken vaak kleine aanpassingen maar ze hadden wel degelijk invloed op het resultaat. Daarmee hebben we de afgelopen jaren een continue groei van 20% per jaar in het aantal bezoekers en betrokkenheid kunnen realiseren.

De werkwijze van Next Lead kenmerkt zich tot snel pragmatisch werken en zoeken naar de beste oplossingen met de minste inspanning. Bij kleine aanpassingen en adviezen wordt nooit moeilijk gedaan over prijs en voor grotere aanpassingen zoeken ze altijd naar een betaalbare oplossing. De eerste oplevering beoordeel ik altijd kritisch en in goed overleg worden dan snel nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Het eindoordeel laten we altijd over aan de bezoeker en daarvan krijgen we zonder uitzondering grote complimenten voor onze website.

De gewenste levensduur van onze website hadden we op zo’n 5 jaar gesteld. Daarin moeten we Next Lead nu een beetje ‘teleurstellen’ want ze hebben hun werk zo goed gedaan dat ze nog even niet aan de slag kunnen met onze volgende nieuwe website.

Robert de Wit

Eigenaar it Dreamlân

Wij hebben Next Lead leren kennen als een professionele organisatie waarbij service verlening hoog in het vaandel staat. De website van de AAE is door Next Lead geproduceerd en zij hebben ons gedurende het gehele traject van ontwerpen en bouwen uitstekend begeleidt. Ook na het operationeel worden van de website blijft de service op hetzelfde hoge niveau.

Ad Kok

Chief Executive Actuarial Association of Europe

Vier jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Next Lead. Door de jaren heen ontwikkelden we samen meerdere websites voor de verschillende labels binnen onze digital customer journey marketing groep genaamd Adeptiv. Naast het ontwikkelen zijn zij er ook voor de dagelijkse vragen en doorlopende werkzaamheden als het gaat om het updaten, aanpassen en onderhouden van de websites.

Next Lead ontzorgt ons. Het is niet alleen een kwestie van ‘u vraagt, wij draaien’, zij kijken verder. Hoe is de vraag ontstaan, wat willen we bereiken en zijn er ontwikkelingen of trends waar we rekening mee willen houden.

Daarnaast zijn hun positieve en professionele benadering en flexibiliteit dé kwaliteiten waar wij naar op zoek zijn in een partner.

Merel Roks

Coördinator Marketing & Sales Adeptiv

Doordat mijn vorige website niet de gewenste resultaten opleverde en voor te weinig nieuwe klanten zorgde, raadde een vriend van mij aan om eens met Alexander van Meel te gaan praten. Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam ik bij Next Lead terecht. Tijdens de afspraken vond ik dat Next Lead zeer professioneel en transparant te werk ging. Snel na de eerste afspraak kreeg ik een website-ontwerp in mijn mail waar ik zeer enthousiast over was. Nadat ik ook mijn wensen had uitgesproken ging het team aan de slag met het bouwen van de website en een bijbehorend (SEO)marketing plan. Ik ben nog steeds zeer blij met de keuze voor Next Lead! Ik mag gerust stellen dat mijn bedrijf een gigantische boost heeft gekregen en dat door Next Lead mijn agenda opeens overvol is.

Joost Makkinga

Eigenaar Joost Boomverzorging

Next Lead heeft het vernieuwen van onze website zeer professioneel aangepakt. De keuze voor Next Lead hebben we gemaakt omdat ze specialisten in huis hebben op verschillende disciplines zoals design, vormgeving, tekstschrijven, SEO en programmeren. Wij zijn tijdens het project uitstekend geadviseerd en onze input is goed verwerkt. We zijn dan ook zeer tevreden over de uitstraling en technische mogelijkheden van de website.

Peter Vernooij

Eigenaar Element Offices

Wij hebben Next Lead leren kennen als een prettig en professioneel bedrijf. Korte communicatielijnen en on-time, binnen budget delivery. Helder en transparant!
Wij ontvingen veel positieve reacties van (potentiele) klanten op de nieuwe site.

Wouter Schortinghuis

Managing Director Gradient Compounds

De website van TVworkshop had een verouderde uitstraling. We hebben deze uitdaging neergelegd bij Alexander en zijn team. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen! Er is zeer snel en professioneel gewerkt. We hebben nu een website die we vol trots aan iedereen laten zien. Ook wanneer we nu nog ergens tegenaan lopen wordt er zeer adequaat gehandeld.

Marleen van Meel

Eigenaar TVworkshop

Via natuurcamping it Dreamlan kwamen wij in contact met Next Lead. Na een eerste persoonlijke ontmoeting ging Next Lead aan de slag met onze wensen. Gaandeweg ontstonden bij ons steeds meer nieuwe ideeën, waar Next Lead goed inhoud aan heeft gegeven. Wij zijn vooral te spreken over de flexibele en constructieve opstelling van Next Lead, waardoor we na zeer regelmatig en goed overleg tot een mooi eindresultaat zijn gekomen. We ontvangen veel complimenten van bezoekers.

René de Wit

Projectleider en leerkracht NOVA Tienercollege

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Next Lead. Zeer snelle acties na besprekingen over de wensen van de klantzijde, maar ook zeer goed inspringen op de wensen en mogelijkheden voor de desbetreffende organisatie.

Vincent Jongerius

Eigenaar Aemstel Flora & Jongerius Tuinen

Het doel was onze website te voorzien van een moderne uitstraling en ons verhaal daar op een beeldende manier in te verwerken. Met Next Lead zijn we als eerst op zoek gegaan naar een passende vorm en gezamenlijk hebben we gekozen voor een WordPress template. We zijn bijzonder blij met het eindresultaat en tevreden over de goede samenwerking met Next Lead.

Remko Buijink

Partner Directivity Consulting

Voor het vinden van een websitebouwer is Maatwerk-Hypotheek.nl een van de gelukkige geweest met het bedrijf Next Lead. Een gespecialiseerd bedrijf dat de wensen van ons als klant heeft kunnen bedienen. De samenwerking met Next Lead was prettig en het communiceren liep vlekkeloos. Daarnaast dacht Next Lead ook proactief mee met de wensen van ons als klant en kwamen zij zelf ook met ideeën om de gevraagde website van ons tot een goed eind te brengen. Onze website is uiteindelijk ook tot een succesvol zoekmachine geworden waarin mensen hypotheekadvies kunnen opvragen wanneer men op zoek is naar een andere woning. Wij raden andere klanten dan ook aan om Next lead te benaderen wanneer men op zoek is naar een websitebouwer.

Onno Rongen

Eigenaar Maatwerk-Hypotheek.nl

Via een bekende relatie ben ik in contact gekomen met Alexander van Next Lead. Na een goede uitleg en stappenplan, met wat ze voor ons konden betekenen zijn ze aan de slag gegaan. Afspraken werden goed na gekomen en binnen korte tijd was onze website gelanceerd op het net, tot uiterste tevredenheid.

Peter Sweep

Eigenaar Sweep Makelaardij

Via een collega ben ik in contact gekomen met Next Lead en Alexander van Meel. Omdat onze hosting op zeer korte termijn afliep en we graag ook een nieuwe website wilden maken hebben we heel snel moeten schakelen. Dat is perfect gelukt met Next Lead. Het contact met Alexander is zeer prettig. Hij heeft zeer goede kennis van zaken. Voor de “leken” kan hij de af en toe ingewikkelde website–taal erg goed vertalen naar de gebruiker wat m.i. essentieel was voor ons als klant. Daarmee was het mogelijk om onze wensen goed kenbaar te maken en Alexander heeft dit goed kunnen vertalen in een prachtige nieuwe website. In een record tempo van een week is er een hele nieuwe website neergezet. Mailtjes met wijzigingen of aanvullingen werden direct dezelfde ochtend of middag nog opgepakt en alles was keurig netjes verwerkt. Tevens is Next Lead erg goed bereikbaar en dat is voor een goede samenwerking ook erg belangrijk. Kortom : zeer positief over de inzet en resultaat van Next Lead!

Louise Jorritsma

Management Heelkunde Friesland

Alexander van Next Lead heeft ons echt begeleid tijdens het proces van het maken van een website, er is altijd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën en daar is vorm aan gegeven op een manier die bij ons past. Wij zijn erg blij met het eindresultaat, een pakkende one-page website waar alles op staat! Nog belangrijker, onze klanten zijn er erg tevreden over, een beter compliment kun je niet krijgen!

Familie Smit

Eigenaar Smit Kappers

Via een bekende zijn wij in contact gekomen met Alexander van Next Lead. Dank voor het meedenken en de frisse input voor beide bedrijven, we zijn ontzettend blij met het resultaat. Alexander is altijd goed bereikbaar, luistert goed en handelt snel, wij kunnen Next Lead aan een ieder aanraden.

Jeanet Diemers-Hospes

Eigenaar Reisburo Franeker & Reis Shop Franeker

Na vele jaren hebben we onze oude website vervangen voor een nieuwe website. We zijn tevreden met het resultaat! Het is een moderne en overzichtelijke site geworden. Bedankt voor het maken van de website!

Jimmy Lin

Eigenaar restaurant Xin Hua

Ik ben Alexander van “Next Lead” tegengekomen op de bouwbeurs in Utrecht waar hij een stand had. Ik was van plan om een nieuwe website te laten ontwikkelen en ik dacht “bouw, beurs en bouwkosten” dit moet de perfecte combinatie zijn. Het probleem was dat ik heel goed wist wat ik niet wilde maar niet precies wat en hoe ik het dan wel wilde hebben. Alexander heeft mij hierbij goed geholpen om een format te kiezen. Alles bij elkaar was het best een zware bevalling gezien de omvang van de site maar ook omdat ik halverwege het project besloot om een tweetalige site te maken. Alexander was altijd goed te bereiken en omdat ik geen e-mail fan ben zijn er aardig wat telefoongesprekken geweest. Hij had altijd geduld en heeft mij heel goed geholpen om de site te kunnen begrijpen zodat ik die zelf kan beheren. Het heeft iets langer geduurd dan ik had gehoopt maar ik ben heel blij met het eindresultaat en de site heeft ook al gezorgd voor nieuwe klanten. De volgende fase ga ik zeker ook doen met Next Lead.

John Miller

Eigenaar Millers Time

Next Lead is een prettige partner om mee samen te werken. Ze hebben onze beide websites vernieuwd en goed ingespeeld op onze wensen. Op die manier hebben we nu websites die zowel visueel als qua gebruiksgemak en beveiliging optimaal zijn. Daarbij is het contact altijd prettig en worden verzoeken snel opgevolgd.

Bas Stolwijk

Mede-eigenaar Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs & Sportaccountant

Ik kwam bij Next Lead via mijn broer, die heel enthousiast was over de samenwerking en zijn website. Inmiddels ben ik ook ‘fan’ van Next Lead. Hun service is dusdanig dat ik tijdens de ontwikkeling van mijn website steeds het gevoel had dat ik de enige klant was. Het eindresultaat is een mooie en goed werkende website, waar ik ontzettend blij mee ben!

Heleen Makkinga

Eigenaar Pressing Matters

Nadat ik als startende ondernemer vastliep bij het zelf ontwikkelen van mijn website, heb ik Next Lead gevraagd om hierbij te helpen. Afstemming en uitvoering ging heel soepel. Er werd goed gecommuniceerd. Ben erg tevreden hoe de website en het logo geworden zijn. En ben blij met de uitvoerige uitleg die ik van Alexander heb gehad hoe ik mijn site zelf bij kan houden. Ik vond het handig dat ik ook de aanpassing van mijn bedrijfslogo mee kon laten nemen. Zo was alles in een keer klaar. Ik heb van meerdere mensen het compliment ontvangen dat de site er professioneel uitziet voor iemand die net begonnen is. Dat was me zonder Next Lead niet gelukt.

Olette Bollen

Eigenaar Connect4Value

Omdat wij als bedrijf op zoek waren naar meer inzicht in de prestaties van onze Google Adwords campagnes, zijn wij eens verder kennis gaan maken. Onze verschillende websites werden namelijk al met hoge snelheid door Next Lead online gehouden. Na een goed gesprek, volgde een inventarisatie en met de juiste disciplines aan tafel zijn de eerste stappen gezet om Adwords te optimaliseren. De ervaring binnen Next Lead, maar ook de juiste behendige personen die alles helder kunnen uitleggen – maakt het dat wij alles volledig aan hen uitbesteden.

Christiaan van Rooijen

Directeur WifiProfs

Medio 2016 werd besloten om het Lewis Carroll Genootschap, na een slapend bestaan van enkele decennia, nieuw leven in te blazen. Een website is dan een belangrijk teken van leven en Next Lead heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Snel en professioneel werd een prima website neergezet die goed scoort bij onze doelgroep en bij de internationale collega’s. De website is onontbeerlijk voor onze continuïteit, we breiden hem geleidelijk uit (bijvoorbeeld met een webshop) en uiteraard willen we ook de functionaliteit up-to-date houden. Next Lead geeft ons daarbij steeds op prettige wijze deskundig advies en zet onze wensen snel om in adequate actie.

Bas Savenije

Voorzitter Lewis Carroll Genootschap

“Een vriend raadde me aan om Alexander van Next Lead eens te bellen voor het ontwikkelen van een mooie en overzichtelijke webshop die makkelijk werkt. We hebben eerst alle ideeën en opties besproken en zijn daarna aan de slag gegaan. Ik ben heel blij met het inzicht van Alexander en zijn team waardoor wij nu een webshop hebben die goed functioneert en die bij ons past. Al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Wij zijn heel erg tevreden met zowel de shop als de service die ze geboden hebben.”

Cindy van Rooy

Eigenaar Xindi Schoenen