Technisch onderhoud

WordPress websites

Wij updaten jouw WordPress website

Wij adviseren al onze klanten met een WordPress website om deze technisch te (laten) onderhouden.
Het technisch onderhoud bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen.
Op deze pagina leggen we aan je uit wat het technisch onderhoud bij Next Lead precies inhoudt.

Technisch onderhoud

 • check-1
  Wij updaten WordPress & plugins
 • check-1
  Wij beveiligen de WordPress website
 • check-1
  Wij monitoren de uptime van de WordPress website
 • check-1
  Wij maken back-ups van de WordPress website
 • check-1
  Wij bieden WordPress support

Waarom Next Lead?

 • check-1
  Gespecialiseerd in WordPress websites
 • check-1
  Snel en flexibel
 • check-1
  Transparante werkwijze
 • check-1
  Duidelijke communicatie en heldere afspraken
 • check-1
  Full service dienstverlening op online gebied

Wij updaten WordPress & plugins

WordPress en de bijbehorende plugins kunnen (en moeten) zeer regelmatig ge-update worden. Door de WordPress website regelmatig te updaten verbeter/optimaliseer je de beveiliging, de functionaliteiten en het gebruik van je website.

Wij beveiligen de WordPress website

Een WordPress website moet altijd goed beveiligd worden. Door middel van beveiligingstools zorgen wij er voor dat ongewenst bezoek buiten de deur wordt gehouden. Zo wordt bijvoorbeeld een (onbekend) IP adres geblokkeerd wanneer deze ‘probeert in te loggen’ in de back-end van de WordPress website.

Wij monitoren de uptime van de WordPress website

Je wilt dat jouw WordPress website 24/7 bereikbaar is. Door middel van een uptime monitor houden wij in de gaten of jouw website 100% online zichtbaar is. Wanneer de website niet bereikbaar is, dan krijgen wij hier een melding van, om dit vervolgens zo snel mogelijk op te lossen.

Techisch onderhoud 2
Technisch onderhoud 4

Wij maken back-ups van de WordPress website

Het back-uppen van jouw WordPress website is een belangrijk onderdeel binnen het technisch onderhoud. Een back-up zorgt voor extra zekerheid. Mocht er in de (nabije) toekomst iets misgaan met je WordPress website, dan kun je door middel van een recente back-up een probleem snel oplossen ofwel weer snel online zijn.

Wij bieden WordPress support

Heb je vragen over jouw WordPress website? Dan bieden wij de support die jij nodig hebt! Of het nu gaat om het toevoegen van een pagina, afbeelding of plugin, wij helpen je graag. Kleine vragen -en werkzaamheden nemen wij kosteloos mee binnen het technisch onderhoud van jouw WordPress website. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor (door)ontwikkelingen en andere nieuwe ideeën/wensen.

Andere klanten kiezen ook voor:

Core Web Vitals en Page Speed

Wanneer SEO (online vindbaarheid) een belangrijk onderdeel is binnen jouw online strategie, dan heb je de Google Core Web Vitals en Google Page Speed vast wel eens zien langskomen. De Core Web Vitals en Page Speed zijn twee elementen waar Google rekening mee houdt bij het beoordelen en rangschikken van jouw posities in de zoekresultaten. Binnen het technisch onderhoud kunnen wij deze twee elementen ook (maandelijks) optimaliseren.

Hulp nodig bij andere online zaken?

Omdat wij maandelijks bezig zijn met jouw WordPress website, kennen wij jouw website op ons duimpje. Wij kunnen daardoor perfect met je meedenken over verbeteringen op het gebied van design, (door)ontwikkeling, online marketing, content en/of technische koppelingen. Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen/ideeën!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer informatie ontvangen over het technisch onderhoud van jouw WordPress website? We plannen graag een vrijblijvend (video)gesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken

Bel, mail of vul het contactformulier in. Tot snel!

  Peter Gadellaa

  Het was voor CLS Trainingen een feest om samen met het team van Next Lead het traject naar een nieuwe website in te zetten en met succes af te ronden.

  Peter Gadellaa
  CLS trainingen
  Pim van Rijswijk

  Wij werken vanuit de VRB Adviesgroep al jaren samen met Next Lead. Zij helpen ons naast de realisatie van het e-commerce (website/ webshop) gedeelte, ook met de daaropvolgende stappen richting e-business.

  Pim van Rijswijk
  VRB Adviesgroep