Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor Adeptiv


Adeptiv

Als internationaal, vooraanstaand datadriven marketingbureau verhoogt Adeptiv klantwaarde door de ultieme mix tussen data, technologie, media en creatie.

De nieuwe website


Op de nieuwe website vind je cases, het team, blogs en meer informatie over Adeptiv. Bekijk de website op https://adeptiv.nl of klik op onderstaande afbeelding.


 

Wil je net zo'n website als Adeptiv?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een bericht of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Adeptiv over Next Lead:

"Twee jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Next Lead. Zij ontwikkelden toen de website voor het merk Yourzine en zorgen nog altijd voor het onderhoud van deze website.

Eind vorig jaar lanceerden wij, na een overname van meerdere bedrijven, het overkoepelende merk Adeptiv. Met dit nieuwe merk bundelen we het beste van wat we te bieden hebben onder één dak.

Dit betekende dat we voor de lancering van Adeptiv een website wilden neerzetten die uitstraalt en een showcase vormt voor wat wij als bedrijf te bieden hebben. We hadden echter een groot probleem: tijd! Of beter gezegd, het gebrek ervan. Next Lead maakte van dit probleem echter een uitdaging die zij vol enthousiasme aangingen. En met succes! Want op de dag van lancering straalden wij vol trots met een goed werkende website!

Dit was alleen mogelijk door de positiviteit, kennis en ervaring, maar met name ook de flexibiliteit van Next Lead. Dit is de manier van samenwerken waar wij als bedrijf naar op zoek zijn.

Ik kijk uit naar een verdere samenwerking in de toekomst, want ook fase 2 van deze website plus de realisatie van de website van een nieuw zustermerk zal Next Lead voor haar rekening nemen. En terecht!"

Merel Roks | Coordinator Marketing & Sales Adeptiv 

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!