Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe website voor Aemstel Flora en schreven bovendien de SEO webteksten voor de landingpages


Aemstel Flora

Aemstel Flora boomverzorging is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging in Amsterdam en omstreken. De specialisten klimmen op veilige wijze met speciale klimtechnieken en uitrusting in je boom om snoeiwerkzaamheden uit te voeren of om de boom te kappen. Aemstel Flora werkt veel in achter- of binnentuinen waar een hoogwerker niet bij kan komen. 

Nieuwe website & SEO websiteteksten (Landingpages)

Wij ontwikkelden een nieuwe website voor Aemstel Flora en schreven de webteksten voor de landingpages achter de website. De landingpages scoren goed met posities/trefwoorden op de 1e paginas in Google. Bekijk de website via www.aemstelflora.nl
 

Wil je net zo'n website als Aemstel Flora?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende OFFERTE aan.
 

Aemstel Flora over Next Lead

"Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Next Lead. Zeer snelle acties na besprekingen over de wensen van de klantzijde, maar ook zeer goed inspringen op de wensen en mogelijkheden voor de desbetreffende organisatie. De persoonlijke benadering heeft voor ons de doorslag gegeven om met Next Lead in zee te gaan en wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Naast de standaard site hebben zij ook de mobiele site voor ons ontwikkeld en scoren wij hoog in google zonder maandelijkse lasten voor campagnes."

Vincent Jongerius | Eigenaar Aemstelflora

 

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!