Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe Wordpress website voor Element Offices


Element Offices

Element Offices is een ervaren vastgoedbeheerder die de verbindende schakel vormt tussen vastgoedeigenaren en huurders. Element Offices biedt kantoorruimtes, virtuele kantoren en vergader / spreekruimtes aan voor kleine en middelgrote ondernemingen.

De nieuwe website


Op de nieuwe website kun je o.a. de Element Offices locaties uitgebreid bekijken, vergader- en spreekruimtes reserveren en offertes -en informatie aanvragen. Bekijk de website via https://www.elementoffices.nl/ of klik op onderstaande afbeelding.

 

Wil je net zo'n website als Element Offices?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Element Offices over Next Lead

"Next Lead heeft het vernieuwen van onze website zeer professioneel aangepakt. De keuze voor Next Lead hebben we gemaakt omdat ze specialisten in huis hebben op verschillende disciplines zoals design, vormgeving, tekstschrijven, SEO en programmeren. Wij zijn tijdens het project uitstekend geadviseerd en onze input is goed verwerkt. We zijn dan ook zeer tevreden over de uitstraling en technische mogelijkheden van de website."

Peter Vernooij | Eigenaar Element Offices

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!