Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe adaptive website voor Ettekoven b.v.


Ettekoven b.v.

Ettekoven b.v. is actief op het gebied van twee disciplines. Het isoleren van technische leidinginstallaties en het aanbrengen van brandwerende applicaties.

Nieuwe adaptive website

Ettekoven b.v. vroeg ons om een adaptive website te ontwikkelen. Adaptive is anders dan responsive. Een responsive website past zich aan het apparaat aan waarop het getoond wordt (tablet, smartphone of desktop). Bij een adaptive website verschilt de weergave, opbouw en volgorde van de functionaliteiten op de website per apparaat. Zo staan bijvoorbeeld de contactgegevens en de navigatie op de smartphone als eerste getoond bij de nieuwe website van Ettekoven b.v. , terwijl dit op de desktop en tablet niet zo is.

Bekijk de website hieronder, of ga naar www.ettekoven.nl


 

Wil je net zo'n website als Ettekoven b.v.?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende OFFERTE aan.

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!