Full service online marketing bureau!

info@nextlead.nl 030 42 00 445

Wij ontwikkelden een nieuwe responsive website voor Jongerius Tuinen


Jongerius Tuinen

Jongerius Tuinen is een hoveniersbedrijf uit Amstelveen. Vader en zoon Jongerius leiden het bedrijf en zijn met name werkzaam in de regio van Amstelveen en Aalsmeer. Je kunt bij Jongerius Tuinen terecht voor het ontwerp, het aanleggen en het onderhoud van je tuin. Daarnaast is Jongerius Tuinen specialist in boomverzorging en kantoorbeplanting.

Nieuwe website

We hebben een nieuwe responsive website voor Jongerius Tuinen ontwikkeld. In het kader van SEO hebben we landingpages geschreven die ervoor zorgen dat de nieuwe website in de regio van Amstelveen en Aalsmeer beter gevonden wordt op bepaalde zoektermen. Bekijk de nieuwe website hieronder of op www.jongeriustuinen.nl.
 
 

Wil je net zo'n website als Jongerius Tuinen?

Bel ons op 030 - 4200445, stuur een mail of vraag een vrijblijvende OFFERTE aan.

Wil jij ook online succes?

Vraag nu een offerte aan

Direct contactWaarom Next Lead?

Om onze klanten zo goed -en zo veel mogelijk te ondersteunen bieden wij een uitgebreid pakket aan producten en diensten. Zo kun je bij ons terecht voor Websites, Webshops, Strategie, Trainingen en Presentaties, Mobiele Applicaties, Webteksten, Huisstijlontwikkeling, Emailmarketing (Mailchimp), Leadgeneratie (SEO), Social media (Facebook) en Online video. Zo heb je 1 partner voor al jouw (online) activiteiten!